Gość 17.03.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 nikt nie chce nikogo mordowac powiadacie....ale przez wasza gadke i postawe mordowani sa wlasnie bezkarnie niewinni ludzie- zrozumcie to wreszcie.to nie wy decydujecie czy bedzie sie mordowacale wy mozecie zadecydowac o tym kogo bedzie sie mordowacczy niewinna staruszke , czy bandziora, ktory wybral taka droge pomyslcie nad tym to na pewno przyznacie mi racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 co do tego czy jestem swiety to odpowiedz jest oczywistaswieci sa tylko ci , ktorzy zalapali sie na liste papieza ale mam we krwi wrodzona sprawiedliwosc i BARDZO ale to BARDZO wk... mnie taka nielogiczna gadka.z waszych wypowiedzi wynika, ze demokracja dziala jednak i dzieje sie wola ludu tak tak chce lud- OKtylko ze ten lud jest niestety bezmyslny i nie zadaje sobie niestety trudu odpowiedzi na pytanie- jak powinien wygladac, dzialac skuteczny system sprawiedliwosci i bredza jak wy o resocjalizacji i wychowaniu, a kiedy zdarzy im sie krzywda to dopiero wtedy przekonja sie jak dziala stworzony przez nich system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 wczoraj z dziennika mozna sie bylo dowiedziec, co grozi w najgorszym wypadku wykonawcom napadow na tiry.otoz 15 lat odsiadki- w warunkach lepszych niz ma niejeden polak.za te 15 lat a w praktyce duzo wczesnij czlowiek wyjdzie i nie musi juz do konca zycia pracowac.- nazbierali tam podobno 3 miliony PLN.moje pytanie- dlaczego ci sprawcy nie musza tych pieniedzy ODPRACOWAC? ( na pewno znalazloby sie jakies odpowiednio dobrze platne zajecie- praca w ultra szkodliwych warunkach np.)odpowiedz- bo spoleczenstwo ma to w dupiedopoki system bedzie tak wygladal , dopoty bedzie sie OPLACALO robic takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Nie pojmujesz powyższych wypowiedzi. Wszystko do jednego wora pakujesz,i jak w transie powtarzasz swoją mantrę.Czy ktoś z nas powiedział,że przestępcy nie chcą mordować?!?! Nie przeszkadzam więc-czuj się dobrze w swoich rozmyślaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 cytuje"avziSYMPATYK FORUM (min. 10) Zarejestrowany: 12 Sierpnia 2002Wiadomości: 55 Wysłano: 2003-03-17 11:12 -------------------------------------------------------------------------------- Dżizus, Anonimowy, zlituj się!!! Nie wiem już czy piszesz serio, czy tylko prowokujesz. Nikt nie chce nikogo mordować, nawet jeśli chodzi tylko o pospolite męty. Wątek utworzyła osoba napadnięta we własnym domu w srodku nocy. Dla mnie osobiście to najbardziej przerażający obrazek, jaki kojarzy mi się z posiadaniem domu. Nic mnie tak nie martwi jak perspektywa bycia pod obserwacją jakichś zasrańców z łomami i późniejsze włamanie. Jak widać, wielu innych czuje to samo, o czym swiadczy popularność tego wątku. Gdyby ludzie mogli czuć się bezpiecznie we własnym domu, dyskusja na ten temat nie byłaby tak goraca." widzisz opal tobie nawet nie chce sie paru linijek tekstu przeczytac, wazne ze bredzisz te swoje pseudointelektualne wywodytacy jak ty wlasnie sa przyczyna tego calego bajzlu jaki mamyw szkole powinni uczyc, ze zanim wyglaszamy jakas opinie na tematy wazne powinnismy sprawe gruntownie przemyslec a nie pieprzyc co slina na jezyk przyniesie, bo w ten sposob wyrzadzamy spoleczenstwu krzywde. a ty opal to ksiedzem powinienes zostac- oni tez potrafia calymi godzinami sie produkowac na tematy o ktorych nie maja pojecia, albo ktorych nawet nie przemysleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.03.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Zupełnie nie rozumiem co ma wspólnego moja wypowiedź z wnioskiem anonimowego, ale proponuję tego już nie rozstrzygać. Pokój nam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 w tym problemnikomu sie nie chce...albo nie potrafia...wazne ze GADAJA rozwiazanie zagadki: napisales , ze nikt nie chce nikogo mordowac, ja odpisalem na ta wypowiedz, po czym opal zaatakowal mnie i napisal, ze nikt tu nie gadal ze ONI nie chca niekogo mordowac, wiec mu odpisalem cytujac ciebie (z twojego tekstu wynika ze spoleczenstwo nie chce nikogo mordowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.03.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 OK, Mesjaszu, zostawmy już to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 nie ma sprawychcialem wam tylko powiedziec co o was mysle...zebyscie nie mysleli sobie, ze bedac tak liberalnymi i humanitarnymi w stosunku do przestepcow -jestescie przez to lepsi.nic bardziej dalekiego od prawdyprzez szerzenie takich opinii przyczyniacie sie tylko do pogarszania stanu bezpieczenstwa obywateli i za to wami gardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 17.03.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: miła dnia 2003-03-17 15:08 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 17.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 pewnego dnia ukradziono nam samochod. na policje poszedlem zeby go odszukali a oni mi go ... sprzedali. tak tak, to policja powiadomila kogo trzeba i to policjantowi (przez jakiegos gowniarza) przekazywalem okup. mam dowody ale boje sie o rodzine. jeszcze chcecie placic podatki na taka policje i na takie panstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 sorry, ze pisze jako anonim choc jestem forumowiczem ale coz ... policja i bandyci sa wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 tu niezadowolony co do policji to pozostawia duzo do zyczeniaale nie generalizowalbym, mialem z policja rozne doswiadczeniaraz okazywalo sie ze sa to calkiem porzadni ludzie, innym razem mialem ochote ukrocic ich meki.ogolnie moje wrazenie jest takie, ze sa mimo wszystko nienajgorsinie spodziewajmy sie cudow. to system jest taki jaki jest bo bezmozgowcy maja "prawo glosu"zauwazylem, ze policja jest goracym zwolennikiem polityki w stylu korwinna mikke i ze maja w tym wiele racjinajpierw naprawmy system, a potem wymagajmy od policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 17.03.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 nie tłumacz się ja też żąłuję że nie napisałam jako anonim Fidelis, może chcesz jeszcze jakiś przykład uczciwości policji? mam jeszcze jeden fajny i świeży. bardzo podobny do mojego poprzedniego. Ale ani forum ani wątek nie o tym. chciałabym Cię prosić o jedno. Nie próbuj przekonywać mnie do tego, że policja zawsze ma racje. Nie ma. Strasznie mnie chłopie zdrenerwowałeś i nawet umknął mi Twój tekst o "wyrównaniu poziomu komunikacji". Zapraszam do tego miasteczka, w którym zdarzenie miało miejsce. Przejdziemy się na komendę. Porozmawiamy z policjantami. wtedy podyskutujemy o ich poziomie komunikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 17.03.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 To może tak zaczniemy od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 17.03.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A mi się wydaje, że właśnie od podstaw trzeba zacząć. Naprawmy system. Przepraszam, ale dla mnie to czcza gadanina. Zgadzam się ze słowami "zacznijmy od siebie". My, nasze dzieci, nasze otoczenie - nad tym pracujmy. Dopóki do policji będą trafiali tacy, którzy nigdzie indziej nie potrafili sobie znaleźć miejsca, a nie ci, którzy naprawdę tego chcą, policja będzie taka jaką mamy dzisiaj. Oczywiście nie można generalizować. Pewnie jest wielu mądrych ludzi w policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 17.03.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Nareszcie!!!!!I o to chodziło!!Marto w kupie zawsze raźniej. Może ktoś jeszcze się przyłączy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Do czego,przepraszam,bo nie rozumiem?Oprócz tego,że w kupie raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts