Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONA Moniki i Tomka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo fajny domek, wygląda na duży. Szcególnie podoba mi sie odważna zielono różowa łazienka.

Widac, ze generalnie poszliscie w kolory

Aha Moniko, chyba zle podalas adres bo nie każdy może trafic na strone ze zdjeciami( trzeba troche pokombinowac i cos wyciąć)

Prawidlwo powinno byc chyba tak:

http://monikkkaa.fotosik.pl/albumy/26372.html

ania

Ciekawy projekt - indywidualny? Kolory w łazience - zaksakujące! Jakby ktoś mnie spytał, czy sobie takie połączenie kolorów i miejsca wyobrażam, to odpowiedziałabym, że nigdy w życiu. No i proszę - a na zdjęciach, ku własnemu zaskoczeniu - podoba mi się :o

A czy nie macie obaw co do garażu (w przyziemiu)? Podobno nie za bardzo sprawdza się takie rozwiązanie - szczególnie zimą gdy zjazd/wjazd jest zaśnieżony i często oblodzony.

MONIKKKAA mamy nawet takie same kolory w pokoju na poddaszu :wink: . Zrobiliśmy pokój dla synka w kolorach niebieskim (różne odcienie) i wszystkie wystające słupki zielone. Ślicznie to wygląda. Córcia będzie miała kolory różowe, wrzosowe i zielone słupki.

Łazienka koło sypilani też będzie biało-niebieska.

Macie ładną podłogę na poddaszu? Co to jest?

Całe poddasze ma jednolotą posadzkę, jest to deska barlinecka kolor orzech europejski.

Ostatnia łazienkę tą na dole zaczynamy po niedzieli, ponieważ na płytki zamówione w KOMFORCIE czekaliśmy 7 tygodni. Jutro montuja kuchnię, jak będzie gotowa to zrobię zdjęcia. Największy problem mamy z ułożeniem parkietu w dwóch miejscach (salon i jadalnia), ponieważ po 6 miesiącach od zrobienia wylewek, wilgotność wynosi 3% i parkieciarz mówi, że to za dużo.

Monikkkaa cudo chałupka. Też myślę o niebieskiej sypialni.... ale najbardziej to spodobała mi się kanapa??? sofa??? nie wiem jak to nazwać, ta na zdjęciu numer 15, w zielono niebieskim pokoju. Możesz podać jakąś nazwę??? Kupiona w sklepie?? Czy może robiona gdzieś na zamówienie???? Tapicerka prześliczna !!!!!!!!!!! też chcę takie coś śliczne. Podasz jakieś namiary?????

Z góry dziękuję Agi od Jaro

Dzięki za info. KANAPA JEST CUDNA !!!! :D materiał na tapicerkę był wasz czy firmy???? A jak wasz to skąd??? Sorry za takie wypytywanie ale jeszcze żadna kanapa nie "powaliła mnie na kolana" tak jak wasza. A o cenę kanapy i ewentualnie materaiłu można zapytać ?? Chociaż tak informacynjie. No jest PIĘKNA :lol:

Pozdrawiam Agi od Jaro