MONIKKKAA 21.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Oto link do kilku zdjęć naszej KORONY.http://monikkkaa.fotosik.pl/albumy/26372.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 23.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Bardzo fajny domek, wygląda na duży. Szcególnie podoba mi sie odważna zielono różowa łazienka.Widac, ze generalnie poszliscie w kolory Aha Moniko, chyba zle podalas adres bo nie każdy może trafic na strone ze zdjeciami( trzeba troche pokombinowac i cos wyciąć)Prawidlwo powinno byc chyba tak: http://monikkkaa.fotosik.pl/albumy/26372.html ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.06.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Super, podoba mi się, co to za ładne kafelki zielono- różowe w łazience?, bardzo ładne pokoiki dla dzieci. Może zdjęcia kuchni jeszcze pokażesz. Jaka jest strona z orginalnym projektem abym mogła sobie popatrzeć. czy dużo zmian wprowadziliscie do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.06.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Bardzo ładnie, kolorowo i radonie . Bardzo mi sie podoba , lubie takie kolorki i kontrasty (zresztš widac to u nas w domku ) Gratulacje !!! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasinek 27.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ciekawy projekt - indywidualny? Kolory w łazience - zaksakujące! Jakby ktoś mnie spytał, czy sobie takie połączenie kolorów i miejsca wyobrażam, to odpowiedziałabym, że nigdy w życiu. No i proszę - a na zdjęciach, ku własnemu zaskoczeniu - podoba mi się A czy nie macie obaw co do garażu (w przyziemiu)? Podobno nie za bardzo sprawdza się takie rozwiązanie - szczególnie zimą gdy zjazd/wjazd jest zaśnieżony i często oblodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 29.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 MONIKKKAA mamy nawet takie same kolory w pokoju na poddaszu . Zrobiliśmy pokój dla synka w kolorach niebieskim (różne odcienie) i wszystkie wystające słupki zielone. Ślicznie to wygląda. Córcia będzie miała kolory różowe, wrzosowe i zielone słupki. Łazienka koło sypilani też będzie biało-niebieska. Macie ładną podłogę na poddaszu? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 29.06.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Całe poddasze ma jednolotą posadzkę, jest to deska barlinecka kolor orzech europejski.Ostatnia łazienkę tą na dole zaczynamy po niedzieli, ponieważ na płytki zamówione w KOMFORCIE czekaliśmy 7 tygodni. Jutro montuja kuchnię, jak będzie gotowa to zrobię zdjęcia. Największy problem mamy z ułożeniem parkietu w dwóch miejscach (salon i jadalnia), ponieważ po 6 miesiącach od zrobienia wylewek, wilgotność wynosi 3% i parkieciarz mówi, że to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 29.06.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Monikkkaa cudo chałupka. Też myślę o niebieskiej sypialni.... ale najbardziej to spodobała mi się kanapa??? sofa??? nie wiem jak to nazwać, ta na zdjęciu numer 15, w zielono niebieskim pokoju. Możesz podać jakąś nazwę??? Kupiona w sklepie?? Czy może robiona gdzieś na zamówienie???? Tapicerka prześliczna !!!!!!!!!!! też chcę takie coś śliczne. Podasz jakieś namiary????? Z góry dziękuję Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 29.06.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 KANAPA JEST KUPIONE W SKLEPIE DEK W KIELCACH, Z FIRMY "KOMPLET". OCZYWIŚCIE FABRYKA NIE ROBIŁA TEGO ŁÓZKA W TEJ TKANINIE, ALE POPROSILIŚMY I ZROBILI, MODEL KANAPY CHILLOOT. ADRES STRONY PRODUCENTA http://WWW.KOMFORT.BIZ.PLPRAWDA ŻE JEST CUDNA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 29.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dzięki za info. KANAPA JEST CUDNA !!!! materiał na tapicerkę był wasz czy firmy???? A jak wasz to skąd??? Sorry za takie wypytywanie ale jeszcze żadna kanapa nie "powaliła mnie na kolana" tak jak wasza. A o cenę kanapy i ewentualnie materaiłu można zapytać ?? Chociaż tak informacynjie. No jest PIĘKNA Pozdrawiam Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.06.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Super..gratulki!!!!!Najbardziej podoba mi się rozowo-zielona łązienka i ta sofa kolorowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 30.06.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 DO AGI I JARO:materiał był mich, tylko oni stosowali go na takie małe wersaleczki, których kształt mi się nie podobał, więc wybrałam model chillout i poprosiłam o obicie w tej tkaninie, oni mówili że tonie będzie będzie dobrze wyglądało. Teraz chyba zmienili zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 30.06.2006 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dziś zaczyna się montaz kuchni, wczoraj malowaliśmy do 21, zobaczymy jak wyjdzie, oczywiście zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.07.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 NOWY ALBUMhttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rebekka 04.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 MONIKKKAA wnętrza Twojego domu powaliły mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 04.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Monisiu, cuuddddnnnieeeeeeeee!!! Powiedz mi co masz na tych schodach, boskie, też o takich myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 05.07.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Na schodach kamien brecia, jestem bardzo z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 05.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kamień brecia ?? Gdzie takowy można kupic, pamiętasz może jak on stoi cenowo?? Domek masz przecudny, pozazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 05.07.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kamień BRECIA LIGHT cena około 500zł/m2 grubości 3 cm. Kupiłam go w zakładzie kamieniarskim POMAR w Kranowie pod Daleszycami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts