-madzia- 16.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Monika - kupillismy gotowy projekt (Archeton Kolibe ma chyba we wszystkich technologiach) A drewniany dlatego ze.. dostalismy w spadku las ktory mozna bylo wyciac (a w zasadzie tesciowie dostali i nam darowali "troszke drewna) - duuuzzzoooo oszczednosci Na poczatku mielismy mieszane uczucia.. a teraz juz nie moge sie doczekac az stanie. No i podobno jest tanszy w utrzymaniu - ale to sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 MonikkaaA jaki masz okap w kuchni???Szukam czegos podobnego, tzn. płaskiego, z szybką i 90-tki Napisz proszę Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 17.09.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Okap firmy GLOBALO VIETRI 90. Cena dobra około 1100zł, i solidna jakość.Kupiłam go na http://www.okapykuchenne.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ja juz właśnie zamówiłam okap tak samo wyglądający - Gorenje za 1060 zł. Myslę, że będzie OK Ale dzieki za odpowiedź Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 25.10.2006 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W związku ze zmianą albumu podaje aktualny link do galerii ze zdjęciami :http://foto.onet.pl/XHFWbFN4U2dRYV5tCTZbbQIxBzEHN1V8B2QPL1o8AQ== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 25.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 monikkkoo, gratuluję gustu i odwagi, domek piękny, wnętrza wyraziste, konkretne, nowoczesne i przytulne jednocześnie, też będę miała małą łazieneczkę w kolorze czerwonym, ale przyznam że mam pietra jak wyjdzie, moi rodzice odradzają ten pomysł, argumentując że mi się znudzi, ale ja uważam że każdy kolor może się znudzić, pastele tak niegdyś modne teraz ustępują bardziej zdecydowanym kolorkom,będę miała także bardzo podobne drzwi, ma je w ofercie firma Natura, moje będą dębowe w kolorze przypominającym wenge, także ciemne jak Twoje, wahałam się troszkę dokonując wyboru, ale gdy zobaczyłam Twój domek, to przekonałam się do tego wyboru, wiem ze wyjdą wspaniale,wiesz co Moniczko, możesz mi powiedzieć czym podświetliliście ten podwieszany sufit, planuję zrobić coś takiego u siebie w dużej łazience i kupiłam taki wąż świetlny, jak na święta, i nie wiem czy to jest dobry pomysł???jeszcze raz gratuluję i pozdrawiampapatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 25.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A pochwal sie prosze gdzie ty zbudowalas ten dom.Szukam ludzi co maja intereujace mnie projekty juz wykonane bede probowal je podziwiac na wlasne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 26.10.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Bardzo się cieszę, że nasz trud urządzania domu zostaje doceniony i podoba się. KAJ - podświetlenie sufitu jest zrobione właśnie wężem świetlnym, w tej czerwonej łazience też będzie tak podświetlone lustro powieszone na dystansie.KOPIA mieszkamy 10km od Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 26.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 To jak by cos rozumiem ze moge cie prosic o numer telefonu i meczyc zebys pozwolila ogladac swoja posiadlosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 27.10.2006 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 KOPIA PODAJ MEILA PRYWATNEGO, WYSLĘ CI WTEDY NR TELEFONU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 27.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 08.06.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Nie no domek bardzo fajny: szczególnie podobają mi sie drzwi do pokoi, sofa w pokoju waszego synka i gratuluję odwagi na taki dobór kolorów w górnej łazience - no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 19.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kolory faktycznie dość odważne, ale za to dom z charakterem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 19.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Świetny, pomysłowy, i nie nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 29.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Rewelacyjne wnętrza, super, że nie boicie się eksperymentować z kolorami. Dzięki temu domek nie jest nudny, ale aż chce sie w nim przebywać Jak zrobiliście te podświetlenia na suficie w salonie?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts