Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONA Moniki i Tomka

Recommended Posts

Monika - kupillismy gotowy projekt (Archeton Kolibe ma chyba we wszystkich technologiach) :)

A drewniany dlatego ze.. dostalismy w spadku las ktory mozna bylo wyciac :D (a w zasadzie tesciowie dostali i nam darowali "troszke drewna) - duuuzzzoooo oszczednosci :) Na poczatku mielismy mieszane uczucia.. a teraz juz nie moge sie doczekac az stanie. No i podobno jest tanszy w utrzymaniu - ale to sie okaze :)

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

monikkkoo, gratuluję gustu i odwagi, domek piękny, wnętrza wyraziste, konkretne, nowoczesne i przytulne jednocześnie, też będę miała małą łazieneczkę w kolorze czerwonym, ale przyznam że mam pietra jak wyjdzie, moi rodzice odradzają ten pomysł, argumentując że mi się znudzi, ale ja uważam że każdy kolor może się znudzić, pastele tak niegdyś modne teraz ustępują bardziej zdecydowanym kolorkom,

będę miała także bardzo podobne drzwi, ma je w ofercie firma Natura, moje będą dębowe w kolorze przypominającym wenge, także ciemne jak Twoje, wahałam się troszkę dokonując wyboru, ale gdy zobaczyłam Twój domek, to przekonałam się do tego wyboru, wiem ze wyjdą wspaniale,

wiesz co Moniczko, możesz mi powiedzieć czym podświetliliście ten podwieszany sufit, planuję zrobić coś takiego u siebie w dużej łazience i kupiłam taki wąż świetlny, jak na święta, i nie wiem czy to jest dobry pomysł???

jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

papatki

• 7 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...