MONIKKKAA 05.07.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Materiał na całe schody wyniósł około 6000,00złotych, prawie tyle co za drewniane, a są na lata, i nie trzeba potem malować itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 06.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 przepiekny domek widać że dopieszczony i taki ......... swój ; kosztował Was zapewne dużo serducha o pieniądzach nie wspomnę ale opłcało się efekt super ......................................... Proszę o komentarze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74557 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 08.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 MONIKKKAA Czyżby ta kolorwowa łazienka dzieci jest wykonana z adrenaliny (cersanit)????? Szukam kogoś kto ma ułożone tę glazurę, bo też bym chciała coś w tym stylu. Do dolnej łazienki mam wybrana beżowo - brązową glazurę, a na górę, wolałabym cos weselszego. Czy jeśli to adrenalina, to ladnie wygląda w rzeczywistości, czy ciężko się układa, czy płytki są równe???? i ile kosztowała ?!?!?! Bardzo prosze o opinię (i jak można to więcej zdjęć ) [email protected] Z góry wielkie dzięki Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 10.07.2006 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Edytko, łazienkaz ADRENALINY robi wielkie wrażenie na wszystkich. Cena płytrk podstawowych okoł 43zł/m. Płytki w miarę równe, glazurkarz nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 10.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Monika!! Dzieki za maila, poznalam juz po dekorach że to jednak adrenalina. Ale jeszcze do końca nie jestem do niej przekonana. Dzis znów robiłam objazd po sklepach z glazurami i za często jeżdże i oglądam i wszystko mi sie opatrzyło Ale wielkie dzieki za maila, twoja łazienka wygląda przepięknie. Ja myślałam o połączeniu biało różowej z derokami różowo - pmarańczowymi w kółka (pewnie wiesz o czym "mówię") Ale tak to jest, że człowiek głuieje i sam nie wie czego chce. Pozdrawiam Edyta PS> Cały twój domek jest super i robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Grześ 03.08.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witamy serdecznie, Mogłabyś nam zdradzić z czego macie zrobiony dach? Mamy również projekt dachu z wolim okiem i przeraża nas cena karpiówki. Pozdrawiamy ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 DACHÓWKA CEMENTOWA BRASS, WIEM ŻE MOŻNA TEŻ WYKONAĆ WOLE OKO Z BLACHY PLANJA, KARPIÓWKA WYGLĄDA NAJŁADNIEJ ALE CENA JEST RZECZYWIŚCIE WYSOKA, I TAK KOSZT DACHU WYNIÓSŁ PRAWIE 2 WIĘCEJ NIZ MOICH RÓŻNYCH ZNAJOMYCH Z DACHAMI SPADZISTYMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 04.08.2006 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ZACHĘCAM DO ODWIEDZENIA MOJEGO ALBUMU, SĄ W NIM OBIECANE ZDJĘCIA KUCHNI.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 08.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 WOW! Jestem pod wrażeniem wykończenia! Widać, że wszystko jest przemyślane i dopracowane w najmniejszych szczegółach. Bardzo mi się podoba pomysł na podłogi na parterze, układ oparkietu i płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 25.08.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Juz prawie kończymy jeśli chodzi o wnętrze, zostały listwy, mebelki. firany dekoracje itp. Wreszcie skończyliśmy łazienkę na dole, w moim albumie są zdjęcia. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=51081&q=BUDOWA%20DOMU%20KORONA&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 26.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 WOW gratuluje odważnych kolorków! super to wyszło! Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-madzia- 08.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Musialam sie zalogowac! Monika - jak zobaczylam wnetrze Twojego domu, to niemal zaniemowilam. To jest Moj wymarzony dom! Tzn.. hieh.. bedzie, mam nadzieje wkrotce, bo jestesmy w trakcie zalatwiania formalnosci. I tak szukajac czegos o Adrenalinie Cersanitu, trafilam na Twoj album. Lazienka piekna - wlasnie tak sobie wyobrazalam moja, nawet podobne gabaryty chyba maja, choc u mnie brak prysznica (jest w lazience na dole). Kuchnia, podobnie - to Moja kuchnia, znaczy sie meble dokladniej ! normalnie szok! i jeszcze na dodatek te kartonogipsy w korytarzu.. podlogi.. hieh.. az brak mi slow.. (wlasnie tak jak sobie to wszystko zaplanowalam) Ach.. zapomnialabym jeszcze.. kolory scian w pokoju na syna - dla swojego Kacpra tez wybralam zielono-niebieski pokoj.. jeszcze do tej pory nie moge uwierzyc. My swoj bedziemy wykanczac pewnie zima, albo i pozniej.. bedzie to dom z bali.ale w srodku kartonogipsy, znacznie mniejszy od Twojego ( Koliba z Archetonu) ale wnetrze napewno bedzie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 08.09.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Madziu cieszę się, ze Ci się pdoba nasz domek. Kosztowało to dużo wysiłku, ale było warto.Piszesz, że budujesz dom z bala, czy w pracowni mozna kupić taki gotowy projekt? Dlaczego nie murowany dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.09.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Piękny dom urządzony ze smakiem i gustem. Naprawdę ładny. Mam pytania: - jakiej firmy macie drzwi do pomieszczeń, jaki to kolor i symbol. - kuchnia (CUDOOOOOO!!!!) jaki wymiar mają te meble gdzie jest kuchenka. Prosiłabym tak po kolei: co tam jest (mogę sę tylko domyślać) i jaki ma wymiar (szer. i wys. no i długość całości tego zestawu.). - światło na parterze kest extra - mogę prosić o więcej szczegółów - pokój syna i córki super. Ja mam synka i mnie interesuje gdzie się kupuje te samochody Pozdrawiam gorąco Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 11.09.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam, drzwi robione na zamówienie u stolarza, wzór dostepny jest np. w DEWRO, kolor ciemny orzech.Zabudowa kuchni ma 3x3,5x3,5x2. Piekarnik jest obok mikrofali schowanej za żaluzjami. Obok zlewu wbudowana zmywarka. Meble kuchenne robione przez studio, ale ta płta dostepna jest w każdej hurtowni z płytami meblowymi.Border z samochodzikami kupiłam w Castoramie, ale są w różnych sklepach z tapetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 11.09.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 AGA jeśli chodz i światło na dole, to plafon z firmy Markslojd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Zapiera dech!! Domek jest przepięknie wykończony!!! wszystko przemyślane i dopracowane . Zycze milego mieszkania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ta łazienka czerwono brązowa jest suuuuuper!! Robi duże wrażenie.Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 15.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam chyba troche pozmienialisci rozklad pokoi dla dzieci na gorze, prawda? Buduje ten sam domek i wydaje mi sie ze troche inaczej wygladaja pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 15.09.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 W dziecięcych pokojach zregnowaliśmy z garderob, i przez to sa troszkę większe, a poza tym ich układ nie jest bardzo zmieniony.Na jakim etapie budowania jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts