Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONA Moniki i Tomka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MONIKKKAA

Czyżby ta kolorwowa łazienka dzieci jest wykonana z adrenaliny (cersanit)?????

Szukam kogoś kto ma ułożone tę glazurę, bo też bym chciała coś w tym stylu. Do dolnej łazienki mam wybrana beżowo - brązową glazurę, a na górę, wolałabym cos weselszego.

Czy jeśli to adrenalina, to ladnie wygląda w rzeczywistości, czy ciężko się układa, czy płytki są równe????

i ile kosztowała ?!?!?!

Bardzo prosze o opinię (i jak można to więcej zdjęć :D )

[email protected]

Z góry wielkie dzięki

Edyta

Monika!!

Dzieki za maila, poznalam juz po dekorach że to jednak adrenalina. Ale jeszcze do końca nie jestem do niej przekonana. Dzis znów robiłam objazd po sklepach z glazurami i za często jeżdże i oglądam i wszystko mi sie opatrzyło :(

Ale wielkie dzieki za maila, twoja łazienka wygląda przepięknie. Ja myślałam o połączeniu biało różowej z derokami różowo - pmarańczowymi w kółka (pewnie wiesz o czym "mówię")

Ale tak to jest, że człowiek głuieje i sam nie wie czego chce.

Pozdrawiam Edyta

PS> Cały twój domek jest super i robi ogromne wrażenie

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Musialam sie zalogowac!

Monika - jak zobaczylam wnetrze Twojego domu, to niemal zaniemowilam. To jest Moj wymarzony dom! :) Tzn.. hieh.. bedzie, mam nadzieje wkrotce, bo jestesmy w trakcie zalatwiania formalnosci. I tak szukajac czegos o Adrenalinie Cersanitu, trafilam na Twoj album. Lazienka piekna - wlasnie tak sobie wyobrazalam moja, nawet podobne gabaryty chyba maja, choc u mnie brak prysznica (jest w lazience na dole). Kuchnia, podobnie - to Moja kuchnia, znaczy sie meble dokladniej ! :D normalnie szok! i jeszcze na dodatek te kartonogipsy w korytarzu.. podlogi.. hieh.. az brak mi slow.. (wlasnie tak jak sobie to wszystko zaplanowalam)

Ach.. zapomnialabym jeszcze.. kolory scian w pokoju na syna :) - dla swojego Kacpra tez wybralam zielono-niebieski pokoj.. jeszcze do tej pory nie moge uwierzyc. :)

My swoj bedziemy wykanczac pewnie zima, albo i pozniej.. bedzie to dom z bali.ale w srodku kartonogipsy, znacznie mniejszy od Twojego ( Koliba z Archetonu) ale wnetrze napewno bedzie podobne

Piękny dom urządzony ze smakiem i gustem. Naprawdę ładny.

Mam pytania:

- jakiej firmy macie drzwi do pomieszczeń, jaki to kolor i symbol.

- kuchnia (CUDOOOOOO!!!!) jaki wymiar mają te meble gdzie jest kuchenka. Prosiłabym tak po kolei: co tam jest (mogę sę tylko domyślać) i jaki ma wymiar (szer. i wys. no i długość całości tego zestawu.).

- światło na parterze kest extra - mogę prosić o więcej szczegółów

- pokój syna i córki super. Ja mam synka i mnie interesuje gdzie się kupuje te samochody :D :D :D

Pozdrawiam gorąco Aga

Witam, drzwi robione na zamówienie u stolarza, wzór dostepny jest np. w DEWRO, kolor ciemny orzech.

Zabudowa kuchni ma 3x3,5x3,5x2. Piekarnik jest obok mikrofali schowanej za żaluzjami. Obok zlewu wbudowana zmywarka. Meble kuchenne robione przez studio, ale ta płta dostepna jest w każdej hurtowni z płytami meblowymi.

Border z samochodzikami kupiłam w Castoramie, ale są w różnych sklepach z tapetami.