RysieK 21.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Przymierzam się do remontu niegrzewanej piwnicy. Obecnie są w niej okna z pojedyńczą szybą i ostatniej zimy było znośnie. Pomylałem, że okna jedno szybowe będą tańsze więc po co przepłacać, ale okazuje się, że nie znalazłem na razie takiej oferty.Czy warto szukać dalej? Czy w ogóle jest jakaś różnica w cenie?Okna mają wymiar 350x850. RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 21.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 takich szyb to juz nikt praktycznie nie stosuje - cena to bedzie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.06.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 albo i drozsza wbrew pozorom gdyz wymaga niespotykanych listew przyszybowych a wiadomo - co odbiega od sztancy drozsze jest z zalozenia Teraz jak ktos sobie wymysli okno z szyba o k=2,8 jest zaskoczony jak okazuje sie ze takie okno jest drozsze od tego z szyba o k=1,1 Sam bylem zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytalski 21.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 ja zrobiłem okno z pojedynczą szybą na taras - 2 okna o wymiarach 200cm na 200 cm. wydałem 1300 zł i żałuję bo zimą od środka mam wodę na szybach a przy mrozach wszystko zamarza. w tym roku wymieniam je na plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 22.06.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dzięki za odpowiedzi. I problem z głowy. RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts