Beithe 21.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Mam 3-piętrową klatkę schodową na własność Niestety poza obowiązkiem sprzątania muszę ją wykończyć. Metrów jest mnóstwo więc oczywiście chciałabym jak najtaniej. I tu kilka pytań, mam nadzieję, że mi pomożecie: - czy jest sens kupować płytki po 20 zł, czy będę tego żałować? - czy możecie polecić jakieś tanie płytki, które nie są gresem technicznym, takim w kropeczki? - czy na schody wewnętrzne jest sens kupować płytki antypoślizgowe, ew. ze stopnicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 23.06.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 no tak, wszyscy kupują tylko drogie płytki... to może ktoś mi przynajmniej doradzi jak to jest z tą antypoślizgowością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skurczpoliczka 27.06.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 to może ktoś mi przynajmniej doradzi jak to jest z tą antypoślizgowością? Bywa różnie czasem boli jak jej nie ma. Przedwczoraj widziałem na weselu (początku wesela promile nie mają związku) panią ze złamaną właśnie ręką. Wygląda to jak 7 nieszczęść. Na szczęście okazało się pęknięciem kości. A myślałaś o czymś innym niż płytki ? Można położyć kamień albo beton powlekany żywicą albo inne jeszce cuda. Mamy XXI wiek podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witaj Właśnie zaczęłam interesować się płytkami z kamionki. Narazie czytam o samych zaletach nie mam pojęcia ile kosztują, ale może warto to sprawdzić. Podobno to produkt na wiele, wiele lat. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 28.06.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Można położyć kamień albo beton powlekany żywicą albo inne jeszce cuda. Mamy XXI wiek podobno. No, nie wiem czy ten kamień i zywice to by wyszły taniej... Właśnie zaczęłam interesować się płytkami z kamionki. Rozejrzę się, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 04.07.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Właśnie zaczęłam interesować się płytkami z kamionki. Narazie czytam o samych zaletach nie mam pojęcia ile kosztują, ale może warto to sprawdzić. Podobno to produkt na wiele, wiele lat. pozdro czy można coś więcej na ten temat czy nadają się na wewnętrzne schody i jaka cena tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts