monias 12.03.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Czy ściany pod płytkami powinny być wytynkowane?Słyszałam opinię, że nie ma po co tynkować, bo póżniej trzeba tynk odbić.Co Wy na to?Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Jak odbic?? pewnie mozna nie tynkowac tez tak słyszałam..ale u mnie bedzie tynk..zanim kupie kafle:smile: no i nawet bedzie tynk przed stelazem geberita..najwyzej zbije instalator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 13.03.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Łatwiej położyć glazurę na DOBRZE wytynkowanej ścianie (także taniej ze względu na zużycie klejuFiniszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.03.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Zrobic tylko wyprawe cementowa bez gladzi wapiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 13.03.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Dokładnie - tynków pod kafle się nie gładzi i nie szpachluje, ale powinny być wytynkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.03.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 W tej chwili tynkarze kładą u mnie tynki i we wszystkich łazienkach robią bez gładzi wapiennej (tak jak mówi Pitbull). Później w obszarach, gdzie nie będzie płytek, a będzie malowane (teraz jeszcze nie mam pomysłu) zrobimy gładź szpachlową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio 2003 19.03.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Dawniej nie tynkowało się, tylko kładło się płytki na grubszej warstwie zaprawy. Teraz wygodniej jest kłaść na tynk, bo używa się cienkiej warstwy kleju.Wygodniej, łatwiej i szybciej(dla glazurników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 24.03.2003 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Dzięki za opinie. To tak jak myślałam.Ten pomysł z brakiem tynku, to męża.No i wyszło na moje, co za ulga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts