Maxtorka 22.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości ciekawa sprawe poruszylas czemu u nas to jest takie powalone ze nie nalezy mowic ze jest OK ?? mi tez jest OK ale tez o tym nie nalezy mowic glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 22.06.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości właśnie wzbudziłaś i się pochwaliłaś i zapeszyłaś nie mówiąc o przykrościach z tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości właśnie wzbudziłaś ale chyba nie u Ciebie i się pochwaliłaś nie , stwierdziłam fakt i zapeszyłaś chyba nie nie mówiąc o przykrościach z tego tytułu nikt się nie skarżył , chyba że Tobie jest przykro że inni są szczęśliwi , ale wybacz , to już Twój problem Ale za to baaaaardzo się cieszę że Ty jesteś szczęśliwy , naprawdę i życzę Ci żeby Cię to uczucie nigdy nie opuściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 22.06.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości właśnie wzbudziłaś ale chyba nie u Ciebie i się pochwaliłaś nie , stwierdziłam fakt i zapeszyłaś chyba nie nie mówiąc o przykrościach z tego tytułu nikt się nie skarżył , chyba że Tobie jest przykro że inni są szczęśliwi , ale wybacz , to już Twój problem Ale za to baaaaardzo się cieszę że Ty jesteś szczęśliwy , naprawdę i życzę Ci żeby Cię to uczucie nigdy nie opuściło wieczne szczęście jest nic nie warte to właściwie nieszczęście być wiecznie szczęśliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.06.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Oj tekt , trzeba było od razu napisać - Ludzie , pomóżcie , jestem szczęśliwy i mam tego dość ! Zróbcie coś , bo nie wytrzymam !!!!!! . Na pewno by sie znalazło kilku życzliwych , bezinteresownie pomocnych A tak , sam widzisz , wszyscy sie cieszą Twoim szczęściem A tak poważnie dopiero nieszczęścia uświadamiają nam co jest w życiu ważne , że trzeba się cieszyć tym co mamy , umieć dostrzec te małe codzienne radości , bo to one składaja się na nasze życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ... życie jest sumą oddechów... ... ...otwieram wino ze swoją dziewczyną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a co to szczęście ?? Szczęście, to mała wysepka zajadle rozmywana przez życie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jestem szczęśliwy ... i co wy na to? Ja też ale się tym nie chwalę : - żeby nie zapeszyć - żeby nie wzbudzać zazdrości i typowo polskiej bezinteresownej zawiści - żeby komuś nie sprawić przykrości właśnie wzbudziłaś ale chyba nie u Ciebie i się pochwaliłaś nie , stwierdziłam fakt i zapeszyłaś chyba nie nie mówiąc o przykrościach z tego tytułu nikt się nie skarżył , chyba że Tobie jest przykro że inni są szczęśliwi , ale wybacz , to już Twój problem Ale za to baaaaardzo się cieszę że Ty jesteś szczęśliwy , naprawdę i życzę Ci żeby Cię to uczucie nigdy nie opuściło wieczne szczęście jest nic nie warte to właściwie nieszczęście być wiecznie szczęśliwym Gdyby szczęście nie miało końca, nie byłoby szczęściem. Szczęście jest tylko jedną chwilą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 25.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Gdyby szczęście nie miało końca, byłoby jedną wielką krainą szczęśliwościA może tak jest w raju ? Któż nie chciałby być wiecznie szczęśliwym?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 03.07.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Gdyby szczęście nie miało końca, byłoby jedną wielką krainą szczęśliwości A może tak jest w raju ? Któż nie chciałby być wiecznie szczęśliwym?! ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 03.07.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 tekt a Ty może zakochany jesteś to by wszystko tłumaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 04.07.2006 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 tekt a Ty może zakochany jesteś to by wszystko tłumaczyło wszystko? czyli co? zakochanie i szczęście idą w parze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tak , ale pod warunkiem że miłość odwzajemniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 06.07.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 tak , ale pod warunkiem że miłość odwzajemniona i to cała recepta? nic więcej nie trzeba do mikstury? a co to jest wielkie pnb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 06.07.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Wielkie PNB to jest Pozwolenie na Budowę u mnie już kopią, w tym upale więc się cieszę choć drożyzna okropna się zrobiła teraz w sezonie i ani chybi braknie mi kaski. Co tam wprowadzam oszczędności , najwyżej zamiast dachówki będzie blacha. Łatwiej dach wymienić za 10 lat niż fundament. TEKT , jak być szczęśliwym ? Mnie się to tylko skojarzyło z okresem zakochania , a tak na co dzień przeważnie marudzę dopiero we wspomnieniach rozmyślam, jaka wtedy byłam szczęśliwa i jak było mi dobrze, a czemu narzekałam Wstydzę się tego malkontenctwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts