Nasz Domek 24.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 ja podarowałam wielką księgę bajek ze wspaniałą dedykacją...taką książkę , którą czytają pokolenia, a mądra dedykacja będzie fajnym wspomnieniem...mam na myśli naprawdę dużą , świetnie wydaną księgę baśni,bajek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 25.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 A co Wy na to;dzidzius jeszcze w drodze, ale z mezem rozmawialismy juz o chrzcinach i wpadlismy na taki pomysl:przy zapraszaniu rodziny oswiadczyc jasno i dobitnie-ZADNYCH DEWOCJONALIOW, SWIETYCH OBRAZKOW, MEDALIKOW NA KOTLETOWATYCH LANCUCHACH ZYWOTOW SWIETYCH W ODCINKACH I Z ROZNYCH BRACTW I ZAKONOW ITEPE bowiem zgodnie uwazamy iz tego typu prezenty dostaje sie od RODZICOW w odpowienim czasie i wtedy kiedy dziecko rozumie ich przeznaczenie i duchowa wartosc.Kubus ma dostac rzeczy potrzebne mu w najblizszym czasie; uznalismy ze bardziej ucieszymy sie z paczki Pampersow niz z rzeczy ktora wtrynimy do szafy i tam tez przelezy X lat az w koncu swiadomy kilkuletni moze Kubus bedzie mial z nich pozytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 30.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A jak byś miała podpowiedzieć chrzestnym co sprezentować takiemu dzidziusiowi?Wyobraż sobie, że chrzestna to twoja siostra i nie ma większych problemów z pieniędzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 30.08.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No jesli to moja siostra to raczej wie co dzidziusiowi potrzebne na bierzaco. Ale wezmy pod uwage ze moze mieszka daleko, odwiedza raz na jakis czas etc... Mysle ze najlepszym sposobem jest po prostu spytac szczerze co jest potrzebne w danej chwili - moze mamy dzidziusia nie stac na wszystko wiec mozna zrobic zrzute z reszta rodziny, mozna tez dac prozaicznie kase - niech rodzice sami kupia. Jesli jednak myslisz o niespodziance i to raczej niepowielonej przez reszte rodziny czy znajomych - najlepiej zrobic wywiad srodowiskowy, unikniesz wtedy 100ego pledzika czy 10tych spioszkow w tym samym rozmiarze - juz lepiej z dowcipem kupic cos na wyrost... Ja tak przynajmniej chcialabym aby na chrzcinach potraktowano nas i Kubusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 31.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No cóż problem jest taki, że to co na bieżąco potrzebne to Kubuś (tak, mój chrześniak też ma na imię Kubuś!) dostaje 'na bieżąco" Poza tym on ma już 10 miesięcy, więc fazę pledzików mamy za sobą, zabawki - siostra ma małe mieszkanie, a Kubus na bieżąco jest zasypywany zabawkami (także po moich dzieciach) Myślałam o kasie, ale oprócz tego chciałabym, żeby miał jakąś pamiątkę - może złoty krzyżyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 01.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Tez ladny prezent, jesli oczywiscie Twoja siostra nie ma nic przeciwko Ja rozmawialam z mezem i podpowiedzail mi ze tez fajnym prezentem moze byc zalozenie lokaty na Kubusia w banku. Jak bedzie duzy to Ci podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts