Tommco 06.02.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Akson A o jakim olejku mówiłeś? Ławki mam z abache...i chciałbym, aby jak najdłużej dobrze wyglądały...chodzi o ciemnienie i zacieki. Jak możesz, to poradź mi coś... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioz 09.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Cześć Akson. Mam pytanie dotyczące zewnętrznej obudowy sauny.Czy można tam zastosować płytę OSB lub "zieloną GK". Chciełbym do niej przykleić kafelki.Co Ty na to. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 marioz A nie podoba Ci się takie ładne drewniane pudełko....? Ja, jak nie jestem zwolennikiem boazerii, to uważam, że sauna obita czymś innym, to jakoś już dziwnie wygląda....Może wyjściem jest urządzić to pomieszczenie, w którym będzie stała sauna jakoś w naturalnych kolorach. Wtedy nie będzie się gryzło... Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioz 10.02.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tommco. Sauna ma być w łazience. Niestety z jedną ze ścian sauny będzie się stykała wanna. Na dodatek na tej ścianie miała by być zainstalowana bateria naścienna. Dlatego pytam o coś innego niz drewno. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioz 10.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tommco. Sauna ma być w łazience. Niestety z jedną ze ścian sauny będzie się stykała wanna. Na dodatek na tej ścianie miała by być zainstalowana bateria naścienna. Dlatego pytam o coś innego niz drewno. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To już rozumiem.... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 07.03.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Czy ktoś z szanownych forumowiczów zamawiał cokolwiek u Pana o nicku Akson. Jakieś spostrzeżenie Jakieś uwagi. Będę bardzo wdzięczny. W zamian opiszę budowę "pewnej" sauny.Będzie to niezapomniane przeżycie. Zapewniam. pozdsrawiamTomek /W-wa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 07.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witaj Aksonie! Jeśli jeszcze tu zaglądasz, to chcę Ci powiedzieć, że mimo Twoich obietnic, nie dostałam projektu sauny!!! A miał być do końca stycznia! Jest początek marca i co? Odezwij się, proszę, bo sprawa pomału staje się pilna! Albo po prostu daj znać, że się tego nie podejmiesz, to zacznę szukać gdzie indziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 08.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Niestety sądzę że nie powinnaś dłużej czekać na ofertę od tego Pana. Dlaczego? Opowiem za kilka dni jak ochłonę troszkę.Radzę , zacznij szukać kogoś innego. Jeśli chcesz to szczegóły poki co na priva mogę wysłać.Całą historię niedługo udostępnię szanownym forumowiczom. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.03.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Nie wiem jak z Aksonem...ale mogę polecić sauniarzy z okolic Warszawy. Nie mogę nic złego powiedzieć. Jak coś to na priva... Pozdraweiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp1000 10.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Tomek podaj mi swojego priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.03.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 pp1000 Jeśli chodzi o mnie, to adres mail jest pod każdym postem. Oprócz tego mozesz wyslac prywatną wiadomość. Tak zreszta jak do kadego. Więc jesli chodzi o Thoma, to wyślij mu prywatna wiadomosc (kliknij pod jego postem) Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 21.03.2005 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witaj Thom 35 ! Jeśli dobrze kombinuję i wiem kto sie kryje pod tym nickiem, to chyba należą się sprostowania ... no może tak naprawdę nie ma co prostować, bo jeszcze nic nie zostało powiedziane na Forum. Nie mniej jednak sprawa jest jasna i mam nadzieję że słowa moje będą potwierdzone na Forum. Ja osobiście, jak Thom 35 dobrze wie, nie mam sobie nic do zarzucenia, poza splotem, zimowych niesprzyjających wydarzeń. Pozdrawiam wszystkich ! I czekających na rysunki, i czekających na informację i tych czekających na sensację ( zaręczam, że bezcelowo ! ) również Akson P.S. Od dziś będę się starał przyspieszyć odpowiedzi na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 21.03.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Agnieszek ! Wielkie przepraszam za te opóźnienia.Poza nawałem obowiązków i zajęć, które skumulowały mi się po 3 tygodniowym ( luty ), przymusowym, chorobowym wylegiwaniem się w łóżku, nie mam nic na usprawiedliwienie.Dziś pierwszy raz otworzyłem okienko forum i na dzień dobry muszę stawiać czoła powyższym postom.Przed świętami projekt jest na Twojej skrzynce!PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 21.03.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Marioz ! Co do Twojego pytania, na temat zastosowania płyt na zewnątrz sauny.Pełna dowolność na temat tego co może być na zewnątrz.Kwestia tylko tego, aby konstrukcja kabiny sauny była na tyle mocna aby przyjęła obciąrzenie np. płytek, kleju itd.PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 21.03.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 do akson i Thom35uprzedzając Wasze potyczki w tym wątku:PROSZĘ WAS - tylko nie niszcie tego wątku!jeśl chcecie sobie "dać po razie" to załużcie sobie nowy wątek albo idzcie do wątku pancerno-betonowego czy gdzie tam chcecie... SAUNA I ŁAŹNIA to interesujący wątek i chyba dalej w nim zostaniecie...szczególnie akson - twórca wątku przecie... jednocześnie mam pytanie:czy na poddaszu nieużytkowym gdzie więźba jest typu mitek da się zrobić saunę?zakładam, że "gabarytowo" miejsce się znajdzie (na saunę i mini-łazienkę) bo tak można zaprojektować taką więźbę, ale co z wytrzymałością dolnego pasa wiązarów, z izolacją....może coś jeszcze - nie mam pojęcia!?...ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w takim temacie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 31.03.2005 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witaj Muzykant ! Chętnie bym coś odpowiedział na Twoje pytanie ale akurat na temat typów więźby dachowej nie mam najlepszej wiedzy.Tzn prawie wogóle jej nie mam.Jak mi troszkę rozjaśnisz umysł na w/w temat to sądzę, że będę mógł coś odpowiedzieć.PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 31.03.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 A co masz mi do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 31.03.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witaj Agnieszko ! Ja tym razem, czekam na odzew od Ciebie, na Wasze uwagi co do projektu. PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 31.03.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Trudno mi skomentować coś, czego nie widziałam. Kiedy wysłałeś ten projekt? Ja nic w skrzynce nie mam! A chętnie popatrzę na Twoje dzieło! Nie traćmy czasu! Wysyłaj raz jeszcze! Siedzę i czekam!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts