Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SAUNA i ?A?NIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 256
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

marioz A nie podoba Ci się takie ładne drewniane pudełko....? Ja, jak nie jestem zwolennikiem boazerii, to uważam, że sauna obita czymś innym, to jakoś już dziwnie wygląda....Może wyjściem jest urządzić to pomieszczenie, w którym będzie stała sauna jakoś w naturalnych kolorach. Wtedy nie będzie się gryzło...

Pozdrawiam

T

• 4 weeks później...

Witaj Aksonie! Jeśli jeszcze tu zaglądasz, to chcę Ci powiedzieć, że mimo Twoich obietnic, nie dostałam projektu sauny!!! A miał być do końca stycznia! :cry: :cry: Jest początek marca i co? Odezwij się, proszę, bo sprawa pomału staje się pilna! Albo po prostu daj znać, że się tego nie podejmiesz, to zacznę szukać gdzie indziej....

:-?

Niestety sądzę że nie powinnaś dłużej czekać na ofertę od tego Pana. Dlaczego?

Opowiem za kilka dni jak ochłonę troszkę.

Radzę , zacznij szukać kogoś innego. Jeśli chcesz to szczegóły poki co na priva mogę wysłać.

Całą historię niedługo udostępnię szanownym forumowiczom.

Pozdrawiam

Tomek

• 2 weeks później...

Witaj Thom 35 !

Jeśli dobrze kombinuję i wiem kto sie kryje pod tym nickiem, to chyba należą się sprostowania ... no może tak naprawdę nie ma co prostować, bo jeszcze nic nie zostało powiedziane na Forum.

Nie mniej jednak sprawa jest jasna i mam nadzieję że słowa moje będą potwierdzone na Forum.

Ja osobiście, jak Thom 35 dobrze wie, nie mam sobie nic do zarzucenia, poza splotem, zimowych niesprzyjających wydarzeń.

Pozdrawiam wszystkich ! I czekających na rysunki, i czekających na informację i tych czekających na sensację ( zaręczam, że bezcelowo ! ) również :-)

Akson

P.S. Od dziś będę się starał przyspieszyć odpowiedzi na pytania.

Agnieszek !

Wielkie przepraszam za te opóźnienia.

Poza nawałem obowiązków i zajęć, które skumulowały mi się po 3 tygodniowym ( luty ), przymusowym, chorobowym wylegiwaniem się w łóżku, nie mam nic na usprawiedliwienie.

Dziś pierwszy raz otworzyłem okienko forum i na dzień dobry muszę stawiać czoła powyższym postom.

Przed świętami projekt jest na Twojej skrzynce!

Pozdrawiam

Akson

do akson i Thom35

uprzedzając Wasze potyczki w tym wątku:

PROSZĘ WAS - tylko nie niszcie tego wątku!

jeśl chcecie sobie "dać po razie" to załużcie sobie nowy wątek albo idzcie do wątku pancerno-betonowego czy gdzie tam chcecie...

SAUNA I ŁAŹNIA to interesujący wątek i chyba dalej w nim zostaniecie...

szczególnie akson - twórca wątku przecie...

jednocześnie mam pytanie:

czy na poddaszu nieużytkowym gdzie więźba jest typu mitek da się zrobić saunę?

zakładam, że "gabarytowo" miejsce się znajdzie (na saunę i mini-łazienkę) bo tak można zaprojektować taką więźbę, ale co z wytrzymałością dolnego pasa wiązarów, z izolacją....

może coś jeszcze - nie mam pojęcia!?...

ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w takim temacie?

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witaj Muzykant !

Chętnie bym coś odpowiedział na Twoje pytanie ale akurat na temat typów więźby dachowej nie mam najlepszej wiedzy.

Tzn prawie wogóle jej nie mam.

Jak mi troszkę rozjaśnisz umysł na w/w temat to sądzę, że będę mógł coś odpowiedzieć.

Pozdrawiam

Akson