Lechosia 22.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam seredcznie. Jestem kompletnym nowicjuszem Mam pytanie do ludzi budujących się w okolicach Wrocławia (Siechnice, Św Katarzyna itp.) Bardzo interesują mnie na tym terenie ceny przyłączy mediów. MAmy na oku super działeczkę. Są "wszystkie media" tyle tylko że przy ulicy czyli dokładnie 56 metrów od terenu działki. Przeaża mnie że koszty pociągnięcia tych mediów będą makabryczne. Mam rację ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Proponuje zajrzeć do kubu budujących w Grupie Wrocławskiej.Myśle że są osoby na tym forum które budują się w Twojej okolicy i pomogą w uzyskaniu potrzebnych informacji.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 23.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A więc : ścieki, woda warunki przyłączenia to koszt około 40 zł (reszta później, ile nie wiem)energetyka: około 140zł za warunki przyłączenia (reszta później około 2tyś)A i u mnie media są (woda - na działce), (prąd - w ulicy około 7 m), (kanalizacja - dopiero będzie się budować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts