Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Artur11

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Hej,

na forum Grupy Krakowskiej podałeś FANTASTYCZNIE brzmiącą wyceną : 34 000 za (jak szybko policzyłam) 310 m2 domu.

Przyznam szczerze, że musiałam podpierać szczękę stołem, by jej nie stracić z wrażenia. :o

Czy będziesz budował z tą ekipą???? czy oni są jakoś "sprawdzeni"?

Pozdrawiam,

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
na forum Grupy Krakowskiej podałeś FANTASTYCZNIE brzmiącą wyceną : 34 000 za (jak szybko policzyłam) 310 m2 domu.

Przyznam szczerze, że musiałam podpierać szczękę stołem, by jej nie stracić z wrażenia.

Czy będziesz budował z tą ekipą???? czy oni są jakoś "sprawdzeni"?

Szukalem ekipy b. dlugo bo prawie rok

34 to jest za stan surowy z dachem - bez okien i rynien ale z kompletnymi obrobkami blacharskimi, widzialem jak buduja i to co zobaczylem wygladalo normalnie - ladnie polozona Silka na kleju ze spoinami pionowymi, stropy ladnie steplowane, bez chaosu na placu budowy.

Bede mial solidnego inspektora nadzoru wiec niech sie czepia jak cos bedzie nie tak

:lol:

• 2 months później...

Powodzenia, Ci życzę. Też zamierzam budować coś energooszczędnego, ale pewnie rozbiję to na kilka etapów, bo wiele robót zamirzam wykonać sam...

Trzymamy kciuki żeby się udało.

Mieliśmy w tym roku zacząć, po ponad dwóch latach załatwiania, była ekipa i bardzo dużo dobrych chęci.,Nnieudało się, bo pomogli sąsiedzi protestami i PnB uprowomocni się nie w sierpniu, a pod koniec roku i trzeba będzie zaczynac w przyszłym roku.

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...