artur11 22.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam tu piszcie wszystko na co macie ochote... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.06.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ... i pierwszy - lubie być pierwszy no a dziłka bardzo sie podobać!!!! czekam na dalszy ciąg pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 WitamWszelkie możliwości otwarte! Można wszystko.Co będzie zrealizowane?Oby wszystko!Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Witam i dołączam do grona czytelników . Jak grube będzie ocieplenie w tym pasywnym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 11.07.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Hej, na forum Grupy Krakowskiej podałeś FANTASTYCZNIE brzmiącą wyceną : 34 000 za (jak szybko policzyłam) 310 m2 domu. Przyznam szczerze, że musiałam podpierać szczękę stołem, by jej nie stracić z wrażenia. Czy będziesz budował z tą ekipą???? czy oni są jakoś "sprawdzeni"? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 21.07.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam! Też zamierzam szczerze kibicować temu przedsięwzięciu. Ciekawe, co z tego wyjdzie ( nie z kibicowania, tylko z budowania ). Mam nadzieję, że wszystko się uda. pozdrawiam andrea_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 02.08.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 na forum Grupy Krakowskiej podałeś FANTASTYCZNIE brzmiącą wyceną : 34 000 za (jak szybko policzyłam) 310 m2 domu. Przyznam szczerze, że musiałam podpierać szczękę stołem, by jej nie stracić z wrażenia. Czy będziesz budował z tą ekipą???? czy oni są jakoś "sprawdzeni"? Szukalem ekipy b. dlugo bo prawie rok 34 to jest za stan surowy z dachem - bez okien i rynien ale z kompletnymi obrobkami blacharskimi, widzialem jak buduja i to co zobaczylem wygladalo normalnie - ladnie polozona Silka na kleju ze spoinami pionowymi, stropy ladnie steplowane, bez chaosu na placu budowy. Bede mial solidnego inspektora nadzoru wiec niech sie czepia jak cos bedzie nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 03.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No to naprawdę świetna cena jak za sprawdzoną ekipę! Powodzenia w budowaniu! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 23.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Powodzenia, Ci życzę. Też zamierzam budować coś energooszczędnego, ale pewnie rozbiję to na kilka etapów, bo wiele robót zamirzam wykonać sam... Trzymamy kciuki żeby się udało. Mieliśmy w tym roku zacząć, po ponad dwóch latach załatwiania, była ekipa i bardzo dużo dobrych chęci.,Nnieudało się, bo pomogli sąsiedzi protestami i PnB uprowomocni się nie w sierpniu, a pod koniec roku i trzeba będzie zaczynac w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 07.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ładnie; interesujący projekt, no i założenie budowy pasywnego domu - szczerze popieramy.Życzymy aby wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 02.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Calkiem fajny bezpretensjonalny "domek". No i ta dzialka ze spadkiem Czekam na ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 12.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 He, he, Adam, ja tez mam działkę w takim urozmaiconym miejscu!Buduje sie na skarpie.Twoja działka- bardzo fajna.Będę sledzic aktywnie twoje pasywne postępy.Nie siadam do swego dziennika, bo i tak ledwie mi czasu starczy na forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 13.01.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam Wszystkich troche nowych fotek w dzienniku - kocham zime tego roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 14.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czemu ja cię, Arturze, nazwałam Adamem??? Może dlatego, że rozum mi sie zaćmił od czytania postów adama mk.Tyle mądrosci- że jej. Tez buduję pasywny.Bardzo trzymam kciuki za twoja budow! I sorry za takie "fałks pałks". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 14.01.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Adam na "A", Artur na "A"... Marynarka na .... cialo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts