Redakcja 22.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jedziesz na wakacje, chcesz się po drodze zatrzymać? Przyjmiesz na nocleg podróżujących forumowiczów? Chętnie będziesz gościł forumowiczów przez weekend lub dłużej? Inicjujemy wakacyjną wymianę dobrych usług na forum. To dział także na informacje, gdzie zamierzają wypoczywać forumowicze, gdzie warto pojechać, a może spotykać się gdzieś na pięknych plażach? Forumowicze wszystkich budów - pomagajmy sobie! Zasady: 1. Jeśli chcesz przyjąć forumowiczów na nocleg, podaj miejscowość. Nie musisz podawać adresu - korespondencja odbywa się poprzez "prywatne wiadomości". 2. Akcja na forum jest tylko zachętą do samopomocy forumowiczów. Sam musisz zadbać o bezpieczeństwo i szczegóły organizacyjne. Kieruj się zasadą ograniczonego zaufania. 3. Korzystając z gościny, złóż taką samą propozycję - zasada wymiany usług to żelazny punkt akcji. Udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 fajny dział ale jakbym chciał jechac nad morze na 10 dni i skorzystać z noclegu u forumowiczow .....to obawiam sie zebym tam w zyciu nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 22.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 nieważny jest cel, droga do celu jest ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.06.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 fajny dział ale jakbym chciał jechac nad morze na 10 dni i skorzystać z noclegu u forumowiczow .....to obawiam sie zebym tam w zyciu nie dotarł Po co Ci 10 dni nad morzem , stykną dwa a po drodze 8 forumowiczów masz szansę odwiedzić A tak poważnie- to właściwie czemu nie pomóc - jeżeli ktoś będzie miał ochotę w swojej dalekiej podrózy odsapnąć i skorzystać z noclegu na południu Polski to służę pomocą od połowy lipca / od biedy 4 osoby mogą przenocować na 2 kanapach pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.06.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 fajny dział ale jakbym chciał jechac nad morze na 10 dni i skorzystać z noclegu u forumowiczow .....to obawiam sie zebym tam w zyciu nie dotarł Ty nie ściemniaj tylko dawaj tu nad morze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Szkoda, ze nie mam kubka, bo za taki pomysl Redakcji sie kubek nalezy!!! Ale do nastepnego spotkania moze cos sie i wymodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Szkoda, ze nie mam kubka, bo za taki pomysl Redakcji sie kubek nalezy!!! Ale do nastepnego spotkania moze cos sie i wymodzi.... A może coś dla nich ślicznego wyszyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Szkoda, ze nie mam kubka, bo za taki pomysl Redakcji sie kubek nalezy!!! Ale do nastepnego spotkania moze cos sie i wymodzi.... A może coś dla nich ślicznego wyszyjesz? Na poprzednim spotkaniu byla wyszywanka, a co nie pokazali??? Nie lubia sie chwalic albo im sie nie podobalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Fajny pomysl. Redakacja chyba w nocy nie spala i myslala Zeljko zaloze sie , ze Twoja wyszywanka wisi u samej Redaktor Naczelnej przy biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No to jadymy... jeśli są chętni po drodze nad morze na nocleg w odległości ok.20km od niego to zapraszam. Jest pokój z tapczanem na 2 osoby + materace na ... osób + drugi od "późniejszych godzin wieczornych". No chyba, że chętni z namiotami to jakieś 500m2 działki ogrodzonej + ok. 300m nieogrodzonej. Autobus , asfalt, sklep - wszystko obok. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 heheh Mały uważaj bo się wybiorę i bedziesz musiał mnie zobaczyć na żywo. A to może być szkodliwe dla serca. Pomysł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 heheh Mały uważaj bo się wybiorę i bedziesz musiał mnie zobaczyć na żywo. A to może być szkodliwe dla serca. Pomysł super. "No problem!" jak powiedział Alf rozrzucając kukurydzę po podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.06.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Fajny pomysl. Redakacja chyba w nocy nie spala i myslala Zeljko zaloze sie , ze Twoja wyszywanka wisi u samej Redaktor Naczelnej przy biurku Tak właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 O jej, ciesze sie bardzo! Nic tylko szykowac nastepny prezent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Świetny pomysł z tym działem To ja zapraszam wszystkich jadących ... nad morze oczywiście Konikowo, koło Koszalina (Kołobrzeg, Mielno, Unieście). Całą góra wolna, można rozkładać materace, są dwa tapczany plus trzeci w salonie. Na tarasie przy napojach można siędzieć do późnych godzin nocnych Chętnych serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 10.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam, jak znacie fajne kwatery w okolicy trójmiasta to prosze o podanie.Pozdrawiam Mariusz i Ewa z Kasią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Świetny pomysł z tym działem To ja zapraszam wszystkich jadących ... nad morze oczywiście Konikowo, koło Koszalina (Kołobrzeg, Mielno, Unieście). Całą góra wolna, można rozkładać materace, są dwa tapczany plus trzeci w salonie. Na tarasie przy napojach można siędzieć do późnych godzin nocnych Chętnych serdecznie zapraszamy zastanawiam się czy nie skorzystać na jakiś weekend.....i pooglądać w realu wszystkie Twoje ogrodowe cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Bardzo fajny pomysł Aniu ale kusisz Gdyby ktoś wybierał się w góry to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Bardzo fajny pomysł Aniu ale kusisz Gdyby ktoś wybierał się w góry to zapraszam 3-mam za słowo! Moja łajw po operacji na pewno wymyśli jakiś zwariowany wypad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Bardzo fajny pomysł Aniu ale kusisz Gdyby ktoś wybierał się w góry to zapraszam 3-mam za słowo! Moja łajw po operacji na pewno wymyśli jakiś zwariowany wypad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts