Mały 08.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Bardzo fajny pomysł Aniu ale kusisz Gdyby ktoś wybierał się w góry to zapraszam 3-mam za słowo! Moja łajw po operacji na pewno wymyśli jakiś zwariowany wypad... Się tak nie ciesz...ona jakiś czas temu stwierdziła, że w wieku xxx lat czas się wyszaleć (m.in. mój post o aucie terenowym, Harpagan (jedyna kobieta na 801 uczestników-120km w 24h pieszo) czy też wypady typu Norwegia czy inne), a teraz do kpl w piątek ma usunięcie pobudzonego guza piersi. Wierzę w nią i sądzę, że wsjo będzie charaszo. Ale jak wyjdzie ze szpitala to..."drżyjcie narody". Ja już się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy za zdrowie i niech narody drżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy za zdrowie i niech narody drżą Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Wakacje tuż, tuż Więc mała reaktywacja tematu. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 19.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 fajny dział ale jakbym chciał jechac nad morze na 10 dni i skorzystać z noclegu u forumowiczow .....to obawiam sie zebym tam w zyciu nie dotarł Ciebie i tak nikt nie przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts