Nefer 22.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 POszukuję garażu blaszanego razem z transportem i złożeniem.Warszawa - Zacisze. Pozdrawiam [email protected] lub forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 22.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 popatrz w swojej regionalnej gazecie jest tyle firm co produkuja nowe garaze i przywoą na miejsce i montuja kupisz nowy wybudujesz sie a ten ci sie przyda postawisz w rogu działki i bedzie na rupiecie których zawsze dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 popatrz w swojej regionalnej gazecie jest tyle firm co produkuja nowe garaze i przywoą na miejsce i montuja kupisz nowy wybudujesz sie a ten ci sie przyda postawisz w rogu działki i bedzie na rupiecie których zawsze dużo Dobry pomysł Kombi - dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 23.06.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na allegro widziałem po 1700 zł z transportem i montażem. Nie wiem, czy to drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na allegro widziałem po 1700 zł z transportem i montażem. Nie wiem, czy to drogo... Znalazłam na forum - ktoś polecił firmę produkującą - wysłałam zapytanie - czekam na cenę. Zobaczymy ile o kosztuje Dzięki qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts