inż. Mamoń 22.06.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 rrmi - Ty jesteś kobietą? Tak wlasciwie to ja dziewczynka jestem Bardzo lubię dziewczynki powiedzmy 20-letnie A brzuszek masz płaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Hmmm watek sie zmieni w deklaracje jakiej kto "pci" Selimm - nawet jak vamp to przeciez Mamoniowy mamon - phi! to nie wiedziales ze RW nie umywa sie do psychologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Bardzo lubię dziewczynki powiedzmy 20-letnie A brzuszek masz płaski? Mamon ale Ty jestes wscibski odp.Zebys w szpitalu bywal to bys wiedzial jaki kto ma brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Hmmm watek sie zmieni w deklaracje jakiej kto "pci" Selimm - nawet jak vamp to przeciez Mamoniowy mamon - phi! to nie wiedziales ze RW nie umywa sie do psychologa? Nie wiedziałem A czy u Was można też jakiś tytuł dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Bardzo lubię dziewczynki powiedzmy 20-letnie A brzuszek masz płaski? Mamon ale Ty jestes wscibski odp.Zebys w szpitalu bywal to bys wiedzial jaki kto ma brzuch O jakim szpitalu mówicie kurde kurde bo ja całkiem zielony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nie wiedziałem A czy u Was można też jakiś tytuł dostać? Mozna, alez naturalnie Obecnie w szpitaliku jest wolny wakat czyszczyciela latrynki... do tej pory ta zaszczytna funkcja nie wiazala sie z zadnymi tytułami, ale dla Ciebie zrobimy wyjatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To nie znasz najb kultowego "wewatku" (jak mawia rrmi) na forum?! Dochodzimy do końca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 coraz wiecej tu "klubowych" ciągnie - inz. czy Twoja zona jest kobietą olsniewającej urody? (ciekawe co powie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 coraz wiecej tu "klubowych" ciągnie - inz. czy Twoja zona jest kobietą olsniewającej urody? (ciekawe co powie ) Ależ to oczywiste przecież. jej uroda tak mnie olśniła, że została moją żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To nie znasz najb kultowego "wewatku" (jak mawia rrmi) na forum?! Dochodzimy do końca!!!! A co to za wewontek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 coraz wiecej tu "klubowych" ciągnie - inz. czy Twoja zona jest kobietą olsniewającej urody? (ciekawe co powie ) Ależ to oczywiste przecież. jej uroda tak mnie olśniła, że została moją żoną a moze sąsiad na jej widok -głosu wydobyc nie moze a tak a propos ..mozesz to udowodnic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To nie znasz najb kultowego "wewatku" (jak mawia rrmi) na forum?! Dochodzimy do końca!!!! A co to za wewontek? kurna gdzies Ty sie uchował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a co Wy tu wszystkie na przepustce sa ? a tam na oddziale nie ma komu plynow przetaczac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To nie znasz najb kultowego "wewatku" (jak mawia rrmi) na forum?! Dochodzimy do końca!!!! A co to za wewontek? ja też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 karamba ! ..krasnale z detoksu ...wewontek obok ..slimoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jesli sie Twojej Zonce nie ulozy z sasiadem to Ja do nas do szpitala mozesz zapisac Pomagamy skutecznie przypomnij mi prosze komusmy ostatnio / wogole pomogli .. bo siakos nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 karamba ! ..krasnale z detoksu ...wewontek obok ..slimoki nie jestem slimokiem ani krasnalem niedobry!! buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 dochodzą do końca?? 140 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 karamba ! ..krasnale z detoksu ...wewontek obok ..slimoki Selimm.... ok... nie lubie ci slodzic bo sie stajesz nieznosny i nosa zadzierasz ...ale... "kransnale z detoksu" mnie zabiło i wyję... (sorki musialam to powiedziec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 dochodzą do końca?? 140 stron Lidka - idz na zywioł - nie wnikaj co bylo wczesniej w 140 stronach ****- liczy sie tu i teraz *** nie wnikaj bo zwariujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts