OK 07.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Poza tym karchera "po znajomości" mogę mieć taniej, a worki to już całkiem za pół darmo szczęściara a ja właśnie kalkuluję za co i po co dokładać. Tiaaa, szczęściara Jeszcze trzeba mieć to mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 07.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Zdecydwałam się na tego karczerka FP 202 http://www.karcher-ogrodowczyk.sklep.pl/index.php?main_mode=szczegoly_produktu&&produkt_id=238 różni się od 222 że jest to typowa froterka bez tarcz do szorowania podłogi i taka wersja to jest to czego szukam odbieram we wtorek i zaczynam wielkie świąteczne sprzątanie napiszę wrażenia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 23.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Daxima, napisz czy jesteś zadowolona z zakupu i efektów sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts