Malw 30.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Moje córki wysyłam na obóz z Biurem Podróży Antavia. Wiem że mają tam dobrą opiekę. A opiekunom nie brak pomysłu na urozmaicenie wakacji dzieciakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aok1 19.12.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Słuchajcie, zapraszam do spróbowania AleObozyKolonie! Prosta aplikacja na FB, dzięki której zdobyłem zniżki na obozy dla swoich dzieciaków i dzieciaków znajomych. Aplikacja pomaga zorganizować grupę na wyjazd i z automatu otrzymujemy zniżkę od organizatora. Sprawa jest prosta, a naprawdę można zaoszczędzić. Za każdą namówioną osobę masz 50 zł, a więc 200 czy też 500 zł zniżki, albo nawet obóz za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts