hopl 23.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Czy ktoś budował ten projekt ? http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=488&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=1&Min=120&Max=160&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=1&Garage=&Entrance=#bottom Może jakieś szacunkowa cena stanu surowego zamkniętego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 24.06.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 ja mam projekt z LK ale inny i zwroć uwage przedewszystki na wjazd do garazu bo musialam powiekszyć bo w projekcie za mały jak dla mnie chyba ze masz maluszka lub micre,po drugie zbrojenie mileli w moim projekcie z kosmosu jesli chodzi o strop, co nawet stwierdził moj kier. budowy po trzecie tarasy tez trochę przesadzone co do grubosci i zbrojenia ale to wyjdzie ci w trakcie budowy ale zwroc na to uwagę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts