Zalekawasaki 24.06.2006 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam. Planuję dać na suchy tynk tapetę do malowania (raufaza). Dzięki temu chcę skrócić czas szpachlowania suchego tynku i zapobiec ewentualnym widocznym na ścianach i suficie pęknęciom. Jak sądzicie czy raufaza sprawdzi się. I czy w łazienkach wystarczy raufazę pomalować farbą lateksową do łazienek i kuchni. Czy nie będzie później problemów z odstawaniem tapety z powodu wilogoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 24.06.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam. Planuję dać na suchy tynk tapetę do malowania (raufaza). Dzięki temu chcę skrócić czas szpachlowania suchego tynku i zapobiec ewentualnym widocznym na ścianach i suficie pęknęciom. Jak sądzicie czy raufaza sprawdzi się. I czy w łazienkach wystarczy raufazę pomalować farbą lateksową do łazienek i kuchni. Czy nie będzie później problemów z odstawaniem tapety z powodu wilogoci? Mam tylko jedna rade dla Ciebie - kupuj taką która wypełnienie ma ze styropianu a nie drewienek - cieżko się ją docina. Pozatym jak umiejętnie i dokładnie przykleisz to wyglaąda to naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 W wersji excluseve możesz użyć zapomnianej tapety do malowania z włókna szklanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 a moze odrazu jakas tapeta ......... po co póxniej to malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 mam w obecnym mieszkaniu raufazę, w łazience też (nad płytkami i na suficie) i przez 7 lat nie odkleja się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 24.06.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 a moze odrazu jakas tapeta ......... po co póxniej to malować To ma być głównie na sufitach i skosach. Więc ma być bardziej białe niż kolorowo-tapetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 24.06.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 mam w obecnym mieszkaniu raufazę, w łazience też (nad płytkami i na suficie) i przez 7 lat nie odkleja się. Dzięki o to mi właśnie chodziło. Mam nadzieję, że u mnie zda to rezultat. A malowałaś ją farbami wodoodpronymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 24.06.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 W wersji excluseve możesz użyć zapomnianej tapety do malowania z włókna szklanego. Pomysł dobry. Tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 mam w obecnym mieszkaniu raufazę, w łazience też (nad płytkami i na suficie) i przez 7 lat nie odkleja się. Dzięki o to mi właśnie chodziło. Mam nadzieję, że u mnie zda to rezultat. A malowałaś ją farbami wodoodpronymi? Dokładnie nie pamiętam, co to za farba, chyba silikonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts