Gość odszkodowania refundum 24.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Pomagamy uzyskać następujące odszkodowania: * odszkodowania z tytułu szkód komunikacyjnych (wszelkiego rodzaju wypadki drogowe, w szczególności wypadki samochodowe, a także odszkodowania powypadkowe) * odszkodowanie z tytułu szkód spowodowanych przez wypadki przy pracy * odszkodowania z tytułu błędów w sztuce zawodowej, w tym lekarskiej * odszkodowania z tytułu zakażeń chorobami zakaźnymi w placówkach medycznych (np. żółtaczka B i żółtaczka C, gronkowiec, HIV) * odszkodowania związane z przebiegiem linii przesyłowych (np. wody, prądu, gazu) i innych ustrojów budowlanych (energetyka, geodezja) * odszkodowanie z tytułu wykupu przez gminy sieci wodociągowych (przekazywanych nieodpłatnie) * odszkodowanie za łamanie praw autorskich oraz bezprawnego wykorzystywania znaków towarowych i patentów * inne odszkodowania związane ze zdarzeniami losowymi DZIAłAMY NA TERENIE CAłEGO KRAJU Więcej informacji na naszej stronie domowej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/56299-odszkodowania-za-s%C5%82upy-i-linie-przesy%C5%82owe-na-dzia%C5%82ce/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 24.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Pomagamy uzyskać następujące odszkodowania: * odszkodowania z tytułu szkód komunikacyjnych (wszelkiego rodzaju wypadki drogowe, w szczególności wypadki samochodowe, a także odszkodowania powypadkowe) * odszkodowanie z tytułu szkód spowodowanych przez wypadki przy pracy * odszkodowania z tytułu błędów w sztuce zawodowej, w tym lekarskiej * odszkodowania z tytułu zakażeń chorobami zakaźnymi w placówkach medycznych (np. żółtaczka B i żółtaczka C, gronkowiec, HIV) * odszkodowania związane z przebiegiem linii przesyłowych (np. wody, prądu, gazu) i innych ustrojów budowlanych (energetyka, geodezja) * odszkodowanie z tytułu wykupu przez gminy sieci wodociągowych (przekazywanych nieodpłatnie) * odszkodowanie za łamanie praw autorskich oraz bezprawnego wykorzystywania znaków towarowych i patentów * inne odszkodowania związane ze zdarzeniami losowymi DZIAłAMY NA TERENIE CAłEGO KRAJU Więcej informacji na naszej stronie domowej To prosze podac co to za strona.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/56299-odszkodowania-za-s%C5%82upy-i-linie-przesy%C5%82owe-na-dzia%C5%82ce/#findComment-1237876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszdzielski 13.05.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 gdzie mam się udać jeżeli wbrew mojej wiedzy i zgodzie firma energetyczna tauron przeprowadziła wysokie napięcie kablem ziemnym przekopując moją działkę. skoro nie wyraziłem na to zgody należy mi sie jakieś odszkodowanie albo rekompensata czy mogę wnieść o usunięcie tego kabla z mojej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/56299-odszkodowania-za-s%C5%82upy-i-linie-przesy%C5%82owe-na-dzia%C5%82ce/#findComment-7532803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts