Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość odszkodowania refundum

Pomagamy uzyskać następujące odszkodowania:

* odszkodowania z tytułu szkód komunikacyjnych (wszelkiego rodzaju wypadki drogowe, w szczególności wypadki samochodowe, a także odszkodowania powypadkowe)

* odszkodowanie z tytułu szkód spowodowanych przez wypadki przy pracy

* odszkodowania z tytułu błędów w sztuce zawodowej, w tym lekarskiej

* odszkodowania z tytułu zakażeń chorobami zakaźnymi w placówkach medycznych (np. żółtaczka B i żółtaczka C, gronkowiec, HIV)

* odszkodowania związane z przebiegiem linii przesyłowych (np. wody, prądu, gazu) i innych ustrojów budowlanych (energetyka, geodezja)

* odszkodowanie z tytułu wykupu przez gminy sieci wodociągowych (przekazywanych nieodpłatnie)

* odszkodowanie za łamanie praw autorskich oraz bezprawnego wykorzystywania znaków towarowych i patentów

* inne odszkodowania związane ze zdarzeniami losowymi

DZIAłAMY NA TERENIE CAłEGO KRAJU

Więcej informacji na naszej stronie domowej

https://forum.murator.pl/topic/56299-odszkodowania-za-s%C5%82upy-i-linie-przesy%C5%82owe-na-dzia%C5%82ce/

Pomagamy uzyskać następujące odszkodowania:

* odszkodowania z tytułu szkód komunikacyjnych (wszelkiego rodzaju wypadki drogowe, w szczególności wypadki samochodowe, a także odszkodowania powypadkowe)

* odszkodowanie z tytułu szkód spowodowanych przez wypadki przy pracy

* odszkodowania z tytułu błędów w sztuce zawodowej, w tym lekarskiej

* odszkodowania z tytułu zakażeń chorobami zakaźnymi w placówkach medycznych (np. żółtaczka B i żółtaczka C, gronkowiec, HIV)

* odszkodowania związane z przebiegiem linii przesyłowych (np. wody, prądu, gazu) i innych ustrojów budowlanych (energetyka, geodezja)

* odszkodowanie z tytułu wykupu przez gminy sieci wodociągowych (przekazywanych nieodpłatnie)

* odszkodowanie za łamanie praw autorskich oraz bezprawnego wykorzystywania znaków towarowych i patentów

* inne odszkodowania związane ze zdarzeniami losowymi

DZIAłAMY NA TERENIE CAłEGO KRAJU

Więcej informacji na naszej stronie domowej

To prosze podac co to za strona..

• 11 years później...
gdzie mam się udać jeżeli wbrew mojej wiedzy i zgodzie firma energetyczna tauron przeprowadziła wysokie napięcie kablem ziemnym przekopując moją działkę. skoro nie wyraziłem na to zgody należy mi sie jakieś odszkodowanie albo rekompensata czy mogę wnieść o usunięcie tego kabla z mojej działki?