didek 24.06.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Mam pytanko ile płaciliscie murarzowi za wymoruwanie ściań fundamentowych wraz z ich otynkowaniem, dom o wymiarach 10 x 8. Ja zapłacilem 800 zł. sicnay o wysokosci 1 m. duzo czy mało? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linkad 25.06.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ja chcę tego murarza! Skąd Didek jesteś,ja z ok.Lodzi... Taki jeden zaczął od 5 tys. a zszedł na 4,5,wymiary w obrysie coś tak jak u ciebie...najpierw myślałam,że z materiałem,no to byłoby całkiem fajnie ale grubo sie myliłam,to była sama robocizna!Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 08.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 za fundamenty letniego domku 5x7 ile zapłacę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lemon 08.07.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 pytaj lokalnie skąd ktoś z Bieszczad może wiedzieć jaka jest cena za taką robotę w np Szczecinieja w małej miejscowości miałem tak różne cenowo propozycje zbudowania domu w stanie surowym otwartym że aż głowa bolizależy od ekipy, budynku, terminu, materiału itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 12.07.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 okolice Płońska, wioska nad Wkrą....miałam już propozycje: 10 tys , 4-5tys , 7tys , a dziś 2tys , ale nie wiem na ile to wiarygodna ekipa.... (to tylko robocizna oczywiście).... No i jak ? Która z propozycji jest ok? p.s. domek ma w obrysie jednak o 3 m więcej (taras) czyli 5x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ...miałam już propozycje: 10 tys , 4-5tys , 7tys , a dziś 2tys , ale nie wiem na ile to wiarygodna ekipa.... No i jak ? Która z propozycji jest ok? sprawdz ekipę: powinni Ci wskazać u kogo budowali, abyś mogła się zapytać ludzi, zobaczyć..... te 10 jest zdecydowanie przesadzone - 4- ok, chyba,że ta za 2 jest dobra! pozdrawiam p.s. taras to chyba potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 13.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 dzieki ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts