Ghostbuster 24.06.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Hm... wygląda na to, że nasz wykonawca źle ocenił zapotrzebowanie na Ytonga, a ja tego nie sprawdziłem (choć staram się sprawdzać wszystko osobiście...) . Inna wersja jest taka, że budował "bezodpadowo" . W każdym bądź razie mam do sprzedania 10 zapakowanych fabrycznie palet Ytonga o grubości 40 cm (razem z zaprawą klejową) - w bardzo korzystnej cenie. Możliwość dowozu w okolicach Poznania, a na życzenie - faktura VAT. Ytong do obejrzenia na mojej budowie.Pytania kierować do mojej żony na GG: 12827390._________________Pozdrawiam,TomekMoja budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adisan1 06.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jestem zainteresowany, prosze o podanie kontaktu na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts