nipiesniwydra 24.06.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 I trzy pytania:1.Kiedy nastapi agonia??2.Czy stypa bedzie huczna??3.Kto odziedziczy spadek??/o ile bedzie takowy /Nikogo nie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Kto odziedziczy spadek? - nie wiem, ale podatek od spadku zapłacimy my - znam to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 I trzy pytania: 1.Kiedy nastapi agonia?? 2.Czy stypa bedzie huczna?? 3.Kto odziedziczy spadek??/o ile bedzie takowy / Nikogo nie pozdrawiam. yyyy... No tak...ale właściwie...o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jakiś ten post- ni pies, ni wydra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Choroba dostałem propozycję wyjazdu do Estonii za jakieś 6000,- pln/mc...wiać czy zostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a co będziesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a co będziesz robić Fizyczna robota, choć niespecjalnie ciężka, ale rozłąka z rodzinką na min. pół roku... Zresztą mam też inne propozycje(Holandia, Norwegia) i właściwie się biję z myślami... choc z drugiej strony źle mi tu nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a co będziesz robić Fizyczna robota, choć niespecjalnie ciężka, ale rozłąka z rodzinką na min. pół roku... Zresztą mam też inne propozycje(Holandia, Norwegia) i właściwie się biję z myślami... choc z drugiej strony źle mi tu nie jest... Mały jako fachowiec powinienes tutaj to samo zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 a co będziesz robić Fizyczna robota, choć niespecjalnie ciężka, ale rozłąka z rodzinką na min. pół roku... Zresztą mam też inne propozycje(Holandia, Norwegia) i właściwie się biję z myślami... choc z drugiej strony źle mi tu nie jest... estonia niedaleko , znam , którzy co 3 tygodnie z Berlina do Klajpedy na działkę jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.06.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 a co będziesz robić Fizyczna robota, choć niespecjalnie ciężka, ale rozłąka z rodzinką na min. pół roku... Zresztą mam też inne propozycje(Holandia, Norwegia) i właściwie się biję z myślami... choc z drugiej strony źle mi tu nie jest... Mały jako fachowiec powinienes tutaj to samo zarobić chyba jakbym bezrobotnych wykosił z rynku.... poza tym nie pracuję u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ja bym pojechała, to wspaniała przygoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.06.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 a co będziesz robić Fizyczna robota, choć niespecjalnie ciężka, ale rozłąka z rodzinką na min. pół roku... Zresztą mam też inne propozycje(Holandia, Norwegia) i właściwie się biję z myślami... choc z drugiej strony źle mi tu nie jest... Mały jako fachowiec powinienes tutaj to samo zarobić chyba jakbym bezrobotnych wykosił z rynku.... poza tym nie pracuję u siebie. Mały musisz zaczac pracować na swoim ...no koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Swojš firmę mam również, ale o innym profilu. Żeby mieć własnš działanoć w budowlance trzeba mieć kupę kasy na "nieprzewidziane wydatki" (np niepłacšcy klienci) - zapytaj obecnych na forum ile już keszu majš "w plecy". Co o tym wiem. Zaraz napiszesz może o sšdach itp , ale to jest czysta fikcja... kasa nie do odzyskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 26.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jak byś zrezygnował to daj namiary są tacy co chętnie pojadą. Mój mąż za duuużo mniejsze tuła się po Polsce. I widujemy się raz na dwa 3 tygodnie. Takie wyjazdy moim zdaniem mają czemuś służyć. Jak nie dajesz rady finansowo, jak potrzebny ci przypływ gotówki i nie ma od kogo pożyczyć bo wiadomo z rodziną na zdjęciu tylko to jedź. Jak ci się tu wiedzie nienajgorzej i nie masz przysłowiowego noża na gardle to nie jedź. Tych samotnych nocy, rozłąki ,pustki i czekania na kilka chwil spędzonych razem. Wiele bym dała by ich nie było. Tyle, że mądra jestem po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Choroba dostałem propozycję wyjazdu do Estonii za jakieś 6000,- pln/mc...wiać czy zostać? Nie stój, nie czekaj - Uciekaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Maly Czlowiek czasami musi wyjechac , by przekonac sie , ze powinien zostac . Moja rada : jedz wiec i wracaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Choroba dostałem propozycję wyjazdu do Estonii za jakieś 6000,- pln/mc...wiać czy zostać? Nie stój, nie czekaj - Uciekaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E , no... Estonia nie na koncu swiata przeciez A tu klimat jakby na wygnanie na syberie :) To zaraz obok,(nooo ptrawie obok ) niektore zachowania (np. biesiadne podobne) Czego sie bac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Choroba dostałem propozycję wyjazdu do Estonii za jakieś 6000,- pln/mc...wiać czy zostać? Nie stój, nie czekaj - Uciekaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E , no... Estonia nie na koncu swiata przeciez A tu klimat jakby na wygnanie na syberie :) To zaraz obok,(nooo ptrawie obok ) niektore zachowania (np. biesiadne podobne) Czego sie bac?! dzikich i niewyżytych seksualnie Estończek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.06.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Markus by mnie od razu wygnał...ale kasiorka by się przydała, zaraz bym sie kredytów pozbył. Pawson własnie mnie kolega uprzedzał że Estonki sš ładniutkie...i to przy mojej żonie. Elu - dzi wieczorkiem się z nim będę widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 26.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 I trzy pytania: 1.Kiedy nastapi agonia?? 2.Czy stypa bedzie huczna?? 3.Kto odziedziczy spadek??/o ile bedzie takowy / Nikogo nie pozdrawiam. Tzn. KTO konkretnie jest chory?! Nie ma czegoś takiego jak chory kraj, kraj to ludzie, ani lepsi ani gorsi niż gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts