Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

......nie pytam was. Grzsiek13, Mariobros35, Kenny52 i wszyscy Ci, którym miano najlepszych nadano lub Ci co wiedzę i doswiadzczenie w tym temacie maja.

Vaillant aguaPLUS czy OK dla inastalacji z zasobnikiem i ile moze kosztowac ten kociołek.

Rurki Matrix peks dla podlogówki....co sądzicie?

z harcerskim pozdrowieniem

DaroMan

P.S.

Mariobros....pamietam :D ...wyslę.

https://forum.murator.pl/topic/56329-wybaczcie-laicy-%C5%BCe/

......nie pytam was. Grzsiek13, Mariobros35, Kenny52 i wszyscy Ci, którym miano najlepszych nadano lub Ci co wiedzę i doswiadzczenie w tym temacie maja.

Vaillant aguaPLUS czy OK dla inastalacji z zasobnikiem i ile moze kosztowac ten kociołek.

Rurki Matrix peks dla podlogówki....co sądzicie?

z harcerskim pozdrowieniem

DaroMan

P.S.

Mariobros....pamietam :D ...wyslę.

Vaillant VUI aquaplus ma już w sobie zasobnik tak więc nie potzrebuje do współpracy dodatkowego zasobnika

cena katalog 7196zł

wart zwrócic uwagę na Viessmanna vitopend 222 katalog 6945zł :o

do podłogówki najlepszym rozwiązaniem jest miedz ALE

pex to na dzień dzisiejszy cena miedzi jest tak wysoka że podłogówka z miedzi(Cuproterm) jest 2-4 krotnie droższa w zależności od zastosowanego plastiku

ja nie używam metrixa ale to moje zdanie - mam innych producentów

wszystko xależy od ceny i jakości a takze relacji ceny do jakości

cena za kotły dla ciebie na privat

https://forum.murator.pl/topic/56329-wybaczcie-laicy-%C5%BCe/#findComment-1238560