bendzamin 25.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 WitamCo lepiej zastosowac na ścianki fundamentowe i co bedzie tańsze w wykonaniu czy styropian fs20 czy poliestyren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 25.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Może chodzi Ci o polistyren ekstrudowany? Jest kilkukrotnie droższy od styropianu, ale twardszy. Ja dałem styropian FS-20 gr. 6 cm, na to folię kubełkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 26.06.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 i jak zadowolony jesteś nic sie nie dzieje?? zastanawiam sie czy dac tylko styrodur czy styropian fs20 na to zaciagnac siatke z klejem i folie kubełkową? co jest lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 26.06.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ja również zastosowałem FS-20 gr. 6 cm, zamiast- jak w projekcie- polistyrenu ekstrudowanego oraz membrane kubełkową. Powód: Zbyt duża różnica cenowa w porównaniu do potencjalnych korzyści. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts