hondziak777 29.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam wszystkich atlasowiczów,. My również przyłączamy się do tego grona, właśnie jesteśmy w trakcie zakupu projektu. bardzo dużo ciekawych spostrzeżeń przeczytałem na forum o Waszych budowach. Na pewno cześć wykorzystam podczas własnej budowy. mam pytanie , czy ktoś buduje atlasika w lubelskim, albo sąsiednim województwie, bo bardzo chętnie wprosiłbym się z żoną na budowę. Czekam na odpowiedź - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 30.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja buduje w lubelskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hondziak777 01.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Hej Slowinka, bardzo się cieszę. Z twoich postów wynika, że masz już fotki,.jeżeli to możliwe prześlij mi na mój mail. A w którym powiecie budujesz bo ja jestem z puławskiego. Niestety nie mogę otworzyć twoich fotek z tej podanej strony. na jakim etapie budowy jesteś i jakie zmiany wprowadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 02.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Hej! Mam fotki prześlę na maila. Jesteśmy z okolic Lublina, trasa na Bychawę.. Nasz domek jest na etapie ocieplania, mamy wszystkie instalacje i generalnie zaczynamy wykończenia. Podnieśliśmy budynek o 75 cm, jest podpiwniczony i są zmiany w konstrukcji dachu - mamy zamiast tych "kotew" krokwie które spierają sie na ścianach działowych, póki co lepsze rozwiązanie wbrew pozorom opinii niektórych na forum... Zrezygnowaliśmy ze spiżarki obok kuchni oraz w innym miejscu jest łazienka na dole. wejście do garażu jest z klatki schodowej a tam gdzie było przejście do garażu w projekcie jest łazienka z okrągłym okienkiem:))) . to tak krotko mogę pisać i pisać... W każdym razie jak masz jakieś konkretne pytania ? chętnie pomogę.Pozdrawiam, Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hondziak777 02.12.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Bardzo dziękuje za fotki, bardzo ładnego Atlasika wybudowaliście. Oczywiście , że skorzystam z Twojej pomocy. Zwłaszcza , że mieszkam w Puławach i w okolice Lublina na pewno sie wybiorę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaAdi 02.12.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam wszystkich. My rowniez budujemy ATLASA. Obecnie jestesmy na etapie wiezby dachowej. Bardzo ladny projekt. Zrezygnowalismy ze spizarni i pokoju na parterze. Nie podnieslismy budynku i troche zalujemy. Ale zobaczymy jak skonczymy. Postaram sie niedlugo wrzucic jakies fotki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaAdi 04.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Podaje link do zdjec. http://www.fotosik.pl/search.php?search=reniaadi&wyslij=szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptorun 05.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam ! no i super uporaliśmy się właśnie ze sciankami działowymi teraz czekamy na oka i drzwi. Wykorzystując ten czas na docieplanie poddasza i rozprowadzanie elektryki. A jakby ktoś chciał obejrzeć domek to zapraszam buduję pod Lublinem w Ciecierzynie. czy ktoś z Atlasowiczów moze mi powiedzieć ile roleczek waty poszło na docieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 05.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Super, widzę ze kolejny Atlasik na Lubelszczyźnie, a masz jakieś aktualne zdjęcia jak twój Atlas wygląda.Ja trochę zamiesiłam: http://www.fotosik.pl/search.php?search=slowinka&wyslij=szukajW końcu coś się ruszyło na naszej budowie.Pozdrawiam weekendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptorun 06.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jasne że można o to link http://ptorun.fotosik.pl a tak dla statystyki jeszcze są napewno dwa Atlasiki koło Lublina jeden na ul.Nałęczowskiej już chyba zamieszkały a drugi w Kol.Łagiweniki koło Elizówki ten w trakcie budowy Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hondziak777 06.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam kolejnego atlasowicza z Lubelszczyzny, dzięki za info dotyczące atlasów na naszym terenie, PTORUN możesz sprecyzować, gdzie znajduje się ten na ul. nałęczowskiej, bo często bywam w Lublinie także bęe miał najbliżej choc i Twojego chętnie obejrzę. Ja na razie jestem na etapie planowania budowy , ale wszelkie wskazówki będą mi niezmiernie przydatne. Zwłaszcza że budujesz (PTORUN) odbicie lustrzane czyli takie jak ja chce wybudować. Proszę podaj mi kontakt na maila [email protected] to chętnie skorzystam z zaproszenia na budowę.Pozdrawiam wszystkich atlasowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 07.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Tak jest ich kilka, trasa z lublina na Nałęczów, Lublin- Opole Lubelskie też widziałam w lustrzanym odbiciu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 07.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ptorun, dzięki za zdjęcia domek wygląda super, widzę ze tez podnieśliście budynek:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptorun 09.12.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tak zdecydowaliśmy się go podnieść o 1 belicik i jest teraz super jeśli chodzi o poddasze (My jesteśmy wysokie ludzie) . Ciekawi mnie jak ludziska rozplanowali sobie łazienkę na górze bo my oprócz tego co jest w projekcie planujemy dodać jeszcze bidet i prysznic dodatkowo. No narazie jesteśmy na etapie kombinowania co i gdzie ma stać. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slowinka 09.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A my tez kombinujemy, zrobimy ściankę działową za która będzie pralnia i suszarnia;))))i tak po tych zmianach łazienka będzie wielka:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wino00 09.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 WitamMy tez budujemy na Lubelszczyźnie, a dokładniej w Międzyrzecu Podlaskim. Obecnie przymierzamy się do więźby dachowej. Zdecydowaliśmy się na podniesienie ścianki kolankowej, a więźbę zamierzamy podeprzeć na słupach drewnianych, które ukryjemy skrzętnie w ściankach działowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hondziak777 10.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam,Ciesze się, że tyle atlasików jest na Lubelszczyźnie. Bardzo mnie interesują ptoruntwoje rozwiązania,gdyż ja również należę do wysokich (192cm) i tez mam zamiar podnieść poddasze o jednego pustaka. bardzo chciałbym zobaczyć Waszą łazienkę na górze, gdyż ciekawi mnie jej rozmiar po powiększeniu. czy w tym roku jest jeszcze możliwość odwiedzin? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptorun 10.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No niem problemu żeby obejrzeć domeczek prosze o priv [email protected] to podam numer telefonu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWELINA001 11.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich atlasowiczów,. My również przyłączamy się do tego grona, właśnie jesteśmy w trakcie zakupu projektu. i własnie zastanawiamy sie z jakiego biura kupic najlepiej projekt,jakies podpowiedzi?chętnie również obejrzymy Atlasika w woj.małopolskimdziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hondziak777 12.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 O witaj Ewelina, ja również przyłączam się do Twojego pytania, prosimy o podpowiedzi, czy projekty z różnych biur różnią się czymś? To znaczy , czy biuraw ramach zachęty dodają dodatkowe zestawienia lub pomocnicze rysunki i projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts