anouk 26.06.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Szukałam, szukałam, ciągle coś mi nie pasowało, a to wymiary nie takie, a to twarda itd. Wreszcie upatrzyłam odpowiednią, tyle że w tapicerce którą wybrałam z katalogu moja sofa prezentuje się bardzo nieciekawie. Skusiła mnie niska cena i teraz mam za swoje.Czy ktoś z Warszawy korzystał z usług tapicera który ma szeroki wybór materiałów obiciowych? Z jakim efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.06.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ostatnio zmieniałam obicie krzeseł bo moje 16 miesieczne dziecko w ciagu miesiaca wykonczylo obicie. Tapicer jest z Pruszkowa. Zrobil dobrze, ale tani to on chyba nie jest (ale tez nie szukalam innego). Obicie krzesla w skorze: blam skory ok. 3.5m2 - 350pln, za krzeslo (robocizna, gabka, podszewka) - umowilismy sie na 70pln (chcial 85pln) Acha... wybor materialow to on chyba mial - i skora i normalny obiciowy i cos a la alcantara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 26.06.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 niezbyt to podobno tanie rozwiązanie - znajomej ostatnio obijał Kler, całkiem niźle to podobno wyszło choć nie obeszło się bez reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 26.06.2006 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Do Oli, mogłabyś podać namiary?Do warkota: nie rozumiem, jak to obijał Kler? Tzn. można sobie iść do salonu i zamówić samą tapicerkę na gotowy mebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 26.06.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 z tego co mówiła znajoma to tak właśnie wyglądakupiła kanapę i żeby jej krzesła w jadalni pasowały zamówiła usługę, ma teraz ten sam materiał na krzesłach i kanapiemogę się dopytać jutro w pracy jeśli jesteś zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wyslalam na priva.W Pruszkowie jest jeszcze co najmniej jeden zaklad tapicerski; mialam nawet telefon, ale wyrzucilam. Sprobuj jeszcze popytac w innych okolo warszawskich miastach, nie wiem z ktorej strony mieszkasz ale moze od siebie gdzies bedziesz miala blizej niz do Pruszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 27.06.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 dziękuję wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts