Stan33 26.06.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam wszystkich forumowiczów, szczególnie z okolic Warszawy oraz grupę grodzisko-nadarzyńską. Nie często jest okazja aby pochwalić szczerze i po pierwszej transakcji czy usłudze firmy budowlane, składy czy sklepy. Przynajmniej ja jestem ostrożny zanim nie przekonam się i nie upewnię co do jakości, terminowości itp. Tym razem z wielką przyjemnościa chciałbym polecić Firmę Blachotrapez z Grodziska Mazowieckiego (przedstawicielstwo). Osobiście skorzystałem tylko z oferty na parapety zewnętrzne oraz okna dachowe. Wiem że prowadzą również blachy, orynnowanie itp. Naprawde konkretni i mili ludzie, niezłe rabaty nawet przy niewielkich zamówieniach, ponadto elastyczni i otwarci. Przedstawicielstwo mieści sie na ulicy Królewskiej, numeru nie pamiętam (za Lidlem w stonę Pruszkowa po lewej stronie). Można powoływać się na inwestora z Żelechowa (czyli na mnie). Pozdrawiam i życzę udanych i korzystnych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 26.06.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Znalazłem jeszcze telefon może sie przyda: (022) 724 10 73 pzdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts