Gigus 26.06.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam, Na wakacje postanawiam SAM poprawić wygląd swojego pokoju. Mam zamiar wygipsować ściany (bo są przydkie i poździerane) i pomalować. W tym sęk, że nie bardzo wiem, jak wygipsować na gładko. Próbowałem w piwnicy i zawsze zostaje mi taka kreska, która pokazuje, że w tym miejscu było ostatnie machnięcie kielnią. Nie umiem wygładzić tych nierówności. Wiecie o co chodzi? Macie jakieś porady na to? Zależy mi na tym. Mam 16 lat i chcę się nauczyć troszkę zamodzielności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam. Po szpachlowaniu, ciany się szlifuje papierem ciernym. Do szpachlowania używaj szerokiej szpachli, a nie kielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gigus 28.06.2006 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Jak bardzo ma być miękki ten papier ścierny? Taki średni, czy całkiem miękki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 29.06.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 papier 200 dla ściany wystarczy, ale lepiej szlifować taką siateczką na pacy, one też mają swój nr odpowiadający grubości papieru, ale to musisz zapytać w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Speed 01.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witam, Na wakacje postanawiam SAM poprawić wygląd swojego pokoju. Mam zamiar wygipsować ściany (bo są przydkie i poździerane) i pomalować. W tym sęk, że nie bardzo wiem, jak wygipsować na gładko. Próbowałem w piwnicy i zawsze zostaje mi taka kreska, która pokazuje, że w tym miejscu było ostatnie machnięcie kielnią. Nie umiem wygładzić tych nierówności. Wiecie o co chodzi? Macie jakieś porady na to? Zależy mi na tym. Mam 16 lat i chcę się nauczyć troszkę zamodzielności. Pozdrawiam. nieprzejmuj się,bo za pierwszym razem zawsze tak wychodzi,spróbuj na pierwszą warstwe położyć drugą,a nawet trzecią,dopiero wtedy użyj papieru ściernego 120-Speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts