malgosimi 26.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 chodzi o to, jakiej maksymalnej grubosci moze byc material instalowany w szynie. Oraz jak on jest w tej szynie instalowany i czy cięższy i sztywny by się utrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 26.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 a ja zapytam jeszcze w jaki sposób wykończyć można brzegi tkaniny. Byłam ostatnio w IKEI i widziałam na ekspozycji "uroczo" strzępiący się firankopodobny materiał. Mąż od razu kazał mi się puknąć w głowę i stwierdził, że takiego badziewia na 100% nie powiesimy. A ja się na te zasłony panelowe uparłam i szukam kogoś kto wykona to estetycznie. Namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 26.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 a ja zapytam jeszcze w jaki sposób wykończyć można brzegi tkaniny. Byłam ostatnio w IKEI i widziałam na ekspozycji "uroczo" strzępiący się firankopodobny materiał. Mąż od razu kazał mi się puknąć w głowę i stwierdził, że takiego badziewia na 100% nie powiesimy. A ja się na te zasłony panelowe uparłam i szukam kogoś kto wykona to estetycznie. Namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dziewczyny, zajrzyjcie tuhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62571&highlight=zas%B3ony+panelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 26.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 hmmm, całkiem to fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 U siebie zamontowałam plastikowe szyny, przykręcane do sufitu. Są w nich prowadnice więc jak mi się znudzą typowe firany zrobię sobie panele.http://www.olkalybowa.republika.pl/salon%20i%20schody/salon.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts