tomek159 26.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Leje hektolitry wody pod przesadzone 3 m-ce temu iglaki a mimo to usychają mi niektóre gałązki.Robaków nie zauważyłem, grzybów też nie Piszecie,żeby nie podsypywać środkami przeciw brązowieniu ani innymi odżywkami i nawozami .To co mam robić bo serce mi się pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 przeczekać.A za duzo wody też nie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 27.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dodatkowo mógłbyś je owinąć włókniną, to też in powinno pomóc się zaaklimatyzować w nowym miejscu szczególnie, że są obecnie upasły, a tego przesadzane rośliny nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts