Bartt 14.03.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Zauważyłem kompletny brak wiadomości z wczorajszego popołudnia we wszystkich wątkach. Ktoś je wykasował, bądź ukrył. Czy są to tylko moje obserwacje, czy też to zauważyliście? Któremu sk...i przeszkadza to forum. Może się gad haker ujawni :evil: Jeśli są na forum osoby potrafiące takiego jakoś wytropić lub przeciwdziałać to poradźcie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 14.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Własnie też się zdziwiłem ,że pusto jakoś od wczoraj.Moze redakcja wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Jam jest gad nad gady, aleć przecie nie haker! I STRASZNIE mnie wqrzyło "wycięcie" tylu wiadomości. Forumowicze meldować gdzie jeszcze jest taka sama sytuacja. Ja z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 14.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Rano czytałem, a potem znikneło!!!.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 No właśnie chciałam odpowiedzieć na wczorajszy post od Jagi i nigdzie go nie ma. Już myślałam, że wczoraj w nocy to jakieś omamy miałam czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.03.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 hakiem hagera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Ja z kolei napisałam wczoraj wieczorem post w wątku Znudzona i nie był on niecenzuralny. Dzisiaj go nie ma.Zostały watki tylko wcześniejsze. Redakcjo, coś się tu dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Mam informację o 2 wiadomościach-szukam-nie ma.Poznikało sporo postów.Redakcjo prosimy o informacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.03.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Poznikały posty z całego wczorajszego dnia a nie tylko z popołudnia i wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Grzegorz, ja widzę niekóre wczorajsze posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Poprawka: Poznikały posty utworzone po godzinie 13:00. Wczoraj był 13 dzień miesiąca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 14.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 A ja w moim Windowskie XP przy próbie logowania widzę login pawcika7 i swój. Ale jaja takich rzeczy nigdy na forum nie było. Pawcik7 niemartw się naszczęście nieznam twojego hasła.Ja wczoraj też napisałem wiadomość i też znikneła. A MOŻE TO CENZURA WRÓCIŁA. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Ale dlaczego redakcja się nie odzywa?Halo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 14.03.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Przypomniało mi się, że dziś o 7.10 jeszcze stare wiadomości były. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 14.03.2003 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Rozmawiałem z informarykami z Muratora - żyli w błogiej nieświadomości. Sprawdzą problem i może nas o tym poinformują. Specjalnie zatroskani to oni nie byli . Podobno oprogramowanie forum jest już mocno przestarzałe, a może ktoś zdobył hasło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.03.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Stare wiadomości były jeszcze dzisiaj ok. 8:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 14.03.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Uspokoiliście mnie. Już myślałem, że i mnie szajba dopadła:grin: Ja pisałem wczoraj po 17:00 i też nić z tego nie pozostało. Może to już początek wojny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 14.03.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Bartt bardzo dziwi mnie wypowiedź Panów informatyków z Muratora, wydawało mi się, że murator dba o forum zachęcając nas do wypowiedzi na forum licznymi konkursami i nagrodami a tu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wpadka - ZNIKNEŁY NASZE WYPOWIEDZI !!!! Dla mnie to skandal.Mam nadzieje, że redakcja wyciągnie wnioski i ....... chociaż jakieś małe przeprosinki ???? Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.03.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Spójrz w stopkę. Forum działa na bazie darmowego opensource'owego oprogramowania phpBB, w dodatku już dosyć starej wersji. Każdy ma dostęp do źródeł i kazdy bez problemu może znaleźć jakieś słabe strony tego oprogramowania. Ale ... haker raczej nie wycinałby postów z jednego dnia tylko w jakiś widowiskowy sposób zamanifestowałby swoją obecność. "Włamania" robią dzieciaki, żeby się komplom przy pifku pochwalić. Bez obawy - pewno jakiś problem z serwerkem baz daych albo ktoś coś pokręcił przy backupie. Prawdopodobnie posty przepadły ale forum nic nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 14.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 No tak wczorajsze zapisy gdzieś znikły. Nie wykluczam działalności obcych na Forum. Ale jaki pisze mój poprzednik to troszkę stare oprogramowanie i może tu trzeba upatrywać kłopotów. Bo i postów coraz więcej oraz użytkowników.Może Redakcja zrobi coś w tym zakresie aby Forum mogło dalej egzystować.A może szlony "ADMINISTRATOR" dorwał się do bazy!?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts