zielonooka 28.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ale ma zielone oczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.06.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Prawda,ze ladny tylko eh upodobal sobie moje kolana a ja juz nie wytrzymuje , bede musiala go wyexmitowac za okno jak przestanie padac czy takie kotki moga jest do oporu, czy sie przejedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 teraz juz codziennie bedzie do Ciebie przychodziła......na tego whiskasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 teraz juz codziennie bedzie do Ciebie przychodziła......na tego whiskasa i na kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.06.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 hehe spi juz 1,5 godz oczywiscie na moich kolanach, moja biala bluzka jest szara , wlacza mu sie agregator i domaga sie glaskania. Jak sie obudzi wyrzucam go na spacer, koty nie potrzebuja ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 28.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja to bym na whiskas nie żałował.........bo co bedzie jak kocię zgłodnieje i pożre Ci myszkę, to jak wtedy będziesz nam,internautom składać relację???Dam Ci namiary na Alfa-jak by w razie kot sprawiał Ci problemy posłuzy jako straszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mufka - duze koty raczej sobie dozuja, male czasem potrafia sie obeżreć do.... (nie skoncze:)) Podobno to prawda ze koty najchetniej siadaja na kolanach osob z alergią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.06.2006 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Siouxiee bede chciala go pogonic pokaze mu Twoje zdjecie , a na czacie ktos jeszcze bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.06.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mufka - duze koty raczej sobie dozuja, male czasem potrafia sie obeżreć do.... (nie skoncze:)) Podobno to prawda ze koty najchetniej siadaja na kolanach osob z alergią :) Wiem czlowiek z katarem bardziej pociagajacy jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 28.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Siouxiee bede chciala go pogonic pokaze mu Twoje zdjecie , a na czacie ktos jeszcze bywa? Nie rób tego!! Biedne zwierze aż tak nie zawiniło, żeby je o zawał serca zaraz przyprawiać... Ja już niemal nie czatuję, nikt tam teraz nie zagada Więc na koty dziś poluję, biada kotom, BIADA BIADA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.06.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 E jestem w szoku myslalam ze koty nie daja sie tresowac, ale daja!!! Juz grzecznie spi na krzesle obok . No chyba ze kocica umie czytac i wyczytala, ze zdjecie Siouxiee pojdzie w ruch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.06.2006 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Eh, wczoraj kotke zostawilam na hali, bo w biurze nie chcialam, zostawilam jej picie jedzenie, kuwete. rano bylo widac, ze z kuwety korzystala... Ale kotki juz nie bylo, pracownik z szefem, ktorzy byli wieczorem w zakladzie twierdza, ze kot sobie poszedl sam jak otworzyli brame. W trakim razie czemu nie wrocil rano? Wystraszyl sie zamkniecia? Kot korzystajacy z kuwety??? Ciezko mi uwierzyc w to...http://www.cleo.risp.pl/kotspi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 mufkamoze ten kotek ma wlasciciela i wrocil do niego?pisalas,ze byl dosc oswojonyjezeli nie ma ,to wroci,nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.06.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dzieki..nie sadze ze bym czyjs bo byl za bardzo wyglodzony i za brudny...nie sadze tez ze poszedl sobie i nie przyszedl rano...szef jest z tych ludzi, dla ktorych jesli cos nie przynosi zysku to sie nie liczy i trzeba zlikwidowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 mysl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.06.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 No pewnie sie jakos pozbieram niedlugo, na razie mam ochote zmienic prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 29.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Kot potrafi wrócić nawet po kilku dniach. Przynajmniej nie kichasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.06.2006 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 hehe jak nie siedze i rycze wiec z nosa kapie jeszcze mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mufka - spokojnie - istanieje mozliwosc ze zachecony milym traktowaniem znalazl jeszcze kogos kto mu uzyczyl kolan i jedzenia i mruczy chwilowo u niego Albo zajely ja jakies kocie sprawy... Jak ze 3 dni go nie bedzie to wtedy zacznij sie martwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 w kazdym razie niech whiskas w puszce czeka moze ja jakis uroczy kawaler na momecik zatrzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts