Nadulka 20.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Alu , to miłej urodzinowej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Aluś.........czy ja Ci wysłałam fotki ze spotkania u sure????..bo ostatnio miałam tyle na głowie, że nie jestem pewna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ja też mogę prosic? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 No i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 22.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Pewnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Cześć dziewczyny:) Przepraszam,ze odpowiadam z opóźnieniem sporym. Mamy prawie od trzech tygodni problem z TP w domu - raz jest internet, raz go nie ma. Problem dotyczy całego osiedla, bo ktoś kradnie kable:mad: Urodzinki były super udałe, tylko przez prawie dwa dni dochodziłam do siebie;)W sobotę czeka mnie jeszcze większa impreza, tym razem u nas, czyli tańce, hulanki i swawole Kaluś - poproszę zdjęcia z naszego spotkania:) Jacki - wieki nie było ciebie u mnie! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hejka Aluś!!! niedługo My będziemy świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ano Akuś....ja już w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wklejam stronki z inspiracjami ..tak żeby nie zapomnieć. Aniu zajrzyj może przyda się Tobie:) http://www.urzadzamy.pl/http://www.inspiracje.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wklejam stronki z inspiracjami ..tak żeby nie zapomnieć. Aniu zajrzyj może przyda się Tobie:) http://www.urzadzamy.pl/ http://www.inspiracje.pl/ papuguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Akuś - nie ma sprawy:) Julka złapała anginę. Od wczoraj walczymy z bardzo wysoką gorączką i bólem gardła. Na szczęście mogłam przenieść się z robotą do domu, bo wreszcie mamy internet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.11.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To dobrze, ze mozesz w domu popracowac - robota zrobiona i dzieciak przypilnowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 oj biedulka-utul ją ode mnie!szczęście jak mama może być z chorym dzieckiem w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 dziękuję dziewczyny nie wyobrażam sobie,aby mogło być inaczej. W prawdzie wczoraj musiałam się poratować moja mamą, ale to tylko dlatego ,że jeszcze wczoraj trwało usuwanie awarii prze TP. ..nie powiem,żeby było mi źle w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ja tez taki raczej domator jestem a teraz jeszcze jak jest zimno, to mogla bym na okraglo w domu siedziec ... no ale tak sie nie da : ) czlek cos jesc musi hahaA w domu to zawsze cos do zrobienia jest, tak czy tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 przez kilka lat też siedziałam w domu : macierzyński , a później była budowa na wychowawczym. Niestety musiałam wrócić do pracy. Bardzo lubie moją pracę,ale mimo wszystko nie jest to szczyt moich marzeń. Chciałabym kiedyś móc pracować na własny rachunek z nienormowanym czasem pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Cześć dziewczyny:) Kaluś - poproszę zdjęcia z naszego spotkania:) Jacki - wieki nie było ciebie u mnie! Co słychać? Ja też mogę prosic? [email protected] Alunek i dorbie..........wysłałam foteczki!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dziekuję Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mnie praca w domu za bardzo nie wychodzi, bo ten dom mnie rozleniwia. Mogę pół godziny siedzieć i wyglądać przez okno i wcale nie czuję upływu czasu. Ale na własny rachunek byłoby fajnie, już od jakiegoś czasu o tym rozmyślam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ..to może razem coś wymyślimy Sure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts