Alunek 13.12.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 May ja mam psedorolety , to znaczy wyglądają jak roleta podciągnięta na pewną wysokośc, ale tak naprawdę to są tak przeszyte tylko firany. http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1050665.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.12.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witaj Alu... Super zakupy poczyniłaś.....ja tez zastanawiałam się nad tymi samymi zasłonami do siebie!!! naprawdę!!! widziałam je chyba u ROKOKO i bardzo mnie zachwyciły. Ja po remoncie ściągnęłam to co miałam na oknach i teraz mam pusto. W salonie jak na razie nie mam karniszy, więc zasłony będą dopiero w następnym roku. W kuchni chcę właśnie takie roletki jak masz w wykuszu....mam taką w kotłowni i fajne są. Do kuchni chciałabym jednolite i chyba eqri. Współczuję złamanego paznokcia- strasznie to musiało boleć. U nas tez ciągle dosupuje...tylko że ja mam na etacie męża, więc śnieg mi tak bardzo niedoskwiera.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.12.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 cześć Saro:) zasłony mają 3 m długości,ale dołączona była do nich specjalna taśma, którą zaprasowuje się. Moje zasłony wymagają skrócenia o jakieś 30-40 cm (tak na oko). Idę zobaczyć do Rokoko, jak u niej prezentuja się. Roletek już nie mam w wykuszu. Zastąpiły je te same zasłony co w oknie tarasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 ależ pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 cześć Saro:) zasłony mają 3 m długości,ale dołączona była do nich specjalna taśma, którą zaprasowuje się. Moje zasłony wymagają skrócenia o jakieś 30-40 cm (tak na oko). Alunek najpierw zasłony upierz, mam co prawda inne,a le też z Ikei i po upraniu skurczyły się około 10cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.12.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165555-Domek-Rokoko/page11 TO CHYBA TE SAME ZASŁONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 13.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 eeee..jednak nie te same......teraz sobie porównałam....ten wzorek mnie zmylił....sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.12.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Alunek najpierw zasłony upierz, mam co prawda inne,a le też z Ikei i po upraniu skurczyły się około 10cm... Irmo -dzięki za przypomnienie:) Powiesiłam zasłonki ,bo wiesz jak to jest ...coś nowego w domu, to zaraz chce się pokazać. Jak tylko uporam się z praniem poprzednich zasłon to biorę się za nowe. Do prasowania to chyba wyciągnę z czeluści prasowalnicę, której jeszcze nigdy nie używałam Irmo, co dałabyś na moim miejscu na małe okno i okna w kuchni? AJA123 - dziękuję Saro - to napewno nie te same zasłony,ale ...dzięki Tobie miałam okazję obejrzeć wspaniałe wnętrza u Rokoko. Ona jest niesamowita!!! zasłony w zbliżeniu http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1050721.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.12.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Alunek, chyba rolety rzymskie,a le z jakiegoś grubszego materiałuw kolorze który występuje na zasłonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.12.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 rozejrzę się za jakimś materiałem... jednobarwnym Propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo mi się podoba i ten kocyk i te świeczniki i te zasłony, taki nastrój się zrobił.. Kocyk mam w planie dla Nadusi, ale chyba jeszcze jest za mała na taką biel, wszystko szybko brudzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.12.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Fajne rzeczy kupiłaś Alunko. To nie masz już tych rolet w kropeczki? Fajne były. Mnie z kolei naszło na lampy i kupuję, kupuję...., ale muszę sobie powiedzieć wreszcie dość, bo już mi kontaktów zaczyna brakować . Wciągnęło mnie jak dawno, dawno nic . Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 15.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Alunko, a gdzie kupiłas te roletki w koła do kuchni ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 DarioAs - jak wybrudzi to wymierzesz...pralka wszystko przyjmie:rolleyes: Narzuta jest naprawde bardzo fajna. Jak bym na twoim miejscu nie zastanawiała się... Soniko - mnie też jakoś tak naszło na zakupy. Są tylko dwa rodzaje miejsc , gdzie dopada mnie taka szajba zakupowa - szkółki/sklepy ogrodnicze i Ikea :wiggle:Firanki w kropy wisza jeszcze w kuchni,ale będą wymienione , jak znajdę coś odpowiedniego. Ale oczywiście nie wyrzucam ich.. to tylko zmiana na jakiś czas;) Janiko - firanki były zrobione na wymair przez pracownię DECORAF z materiału, który również u nich kupiłam. Nawet znalazłam moje zdjęcie na ich stronie http://decoraf.pl/kuchnia-jadalnia/kuchnia-jadalnia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 W sumie to masz rację, jak tylko będę w okolicach sklepu, to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek,oraz nadzieję na Nowy Rok 2011,żeby był jeszcze wspanialszy pełen szczęścia i miłości. http://foto1.m.onet.pl/_m/655ffa5a71fdc3723c4080b037887289,10,19,0.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wszystkim mnie odwiedzającym życzę w te Święta bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie,słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu,a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Pozdrawiam:)Alunek http://i.imagehost.org/0640/ImagePreview.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 jako odwiedzająca Cię prawie codziennie.....dziękuję bardzo za życzenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.12.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥Świąt radosnych,przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radościąwypełnią Wasz domA Nowy Rok blasku dodaWaszym dniom.życzy Violeta ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ ___________< o >_____________/_________o`* o.@*o`.________.' '*Q o *o@________( () o*o* @ o'._______.-' o *0_Q.-'-;*o)_______.' 0 Q @0@ ()* `-.______* @ o*o @. ‘Q * o )_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'._* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥_____________$$$$$_____________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts