Alunek 13.10.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ciekawa bylina, tylko szkoda ,że wrażliwa na mróz http://www.dobrepole.pl/Centranthus%20ruber_-_ostrogowiec%20czerwony_npol_124.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja cebulki zakupiłam już dość dawno, dlatego wszystkie udało mi się posadzić. Co prawda pospiesznie i bez zastanowienia, być może będę musiała robić "przeprowadzki", ale na razie rosną. Ale to, co zamówiłam ostatnio na razie stoi w piwnicy Alu, ten piątek odpada, bo jednak nie zabieram Młodemu mojego samochodu, ma dużo jeżdżenia i zal mi się go zrobiło. Może następny tydzień? W końcu kielichowca udało mi się dostać w necie, nawet niebrzydka sadzonka, dzisiaj przyszła paczka. Karton służy teraz kotom do zabawy, tak im się spodobał, ze żal wyrzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Szkoda... Może ja będę w okolicy to dam znać. Muszę zapatrzeć dzieciaki i siebie w zimowe buty i ciuchy , bo ponoć idzie zimota do nas ...brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 .... mimo wszystko drugi raz maty nigdzie nie robie nareszcie nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 tylko proszę nie zakładać u mnie antyfan klubu maty :lol2: Leszku, jak pogoda na śląsku? U nas pada...słowem jest do d...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 nie pada, ale piź....i tylko 8 stopni, na szczęście na plusie ilu trzeba kiboli żeby ten klub założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 u mnie 9 na plusie..jeszcze ile?to chyba zależy od prezesa co zapisze w statucie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja nie wiem ile u nas jest *C, ale też piź.dzi.... Jest zimno jak diabli, a my z chłopcami ubieramy już zimowe kurtki....BrrrrrA ja mam sadzić i mam lenia....A u nas już był w nocy przymrozek.... Mąż już skrobał rano szyby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mąż już skrobał rano szyby.... już o kurka... to chyba już czas przenieść oleandra do domu szkoda ,że tak zimno. mam tyle jeszcze do zrobienia,ale pewnie nic nie zrobię, bo ja strasznie nie lubię zimna. Poza tym jestem przeziębiona (nadal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 A ja bym chętnie sadziła co mam, a tu się rozpadało paskudnie! W domu siedzę i forumy przeglądam... Alunia, jeśli będziesz jechała,. to daj znać. Ale spacerek po Twoim ogrodzie i tak mam zaległy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jamlesie to na razie klub 2 osobowy moze ktos sie jeszcze zapisze A u nas leje okrutnie i pizdziawka. dzien z typu barowych. ja dzis do pracy w sweterku przyjechalam i w bluzce 3/4 rekawa, jakas nienormalna tak to jest jak sie z domu przez garaz wychodzi prosto do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 My musimy się pofatygować i otworzyć bramę... jeszcze pilot nie jest zamontowany... więc najpierw spojrzenie na termometr, a potem do garderoby po kurtki.....TAR dopiero dziwnie w pracy na Ciebie patrzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) ech ja tam sie nie przejmuje co inni mysla o moim ubiorze, generalnie kila mnie to. U nas w firmie to wszyscy troche tacy dziwacy jestesmy. A poza mna i kolezanka sekretarka sami faceci wiec im jest wszystko jedno jak sie ubieram:rotfl: ale piloty w bramach i od alarmow to podstawa, nawet nozki nie mocze a pamietam jak w zeszlym roku otwieralam brame budowlana oj ciezko bylo. I garaz tez mam uprzatniety dopiero od 2 tygodni Tomulek sie postarał. Kochany mąż Edytowane 14 Października 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 A u mnie wszystko jeszcze na kłódkę i zamki... no oprócz bramy garażowej.... Bo to było zrobione od razu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Sure, oczywiście mam kłódkę na bramie i linkę rowerową na furtce nie wspominając że całość ma jakieś 40 lat i miało egzystować u mnie tylko może pół roku...a jest już 5 lat.... to dopiero wygląda wieśniacko ..ale cierpliwa jestem i w końcu doczekam się porządnego ogrodzenia i bramy na pilota ...brama garażowa już jest zaautomatyzowana. Tymczasem muszę zrobić rozszady w garażu po lecie ,żeby już wstawiać samochodzik do środka... strasznie zimno jest rano, a ja ciepłolubna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ja czekalam ponad rok na porzadek w garazu, my ogrodzenie zrobilismy od razu, brame robil nam kolega w okazyjnej cenie a automatyke do bramy kupilismytez po okazyjnej cenie przez naszego elektryka. przy naszym Okruszku bez ogrodzenia to strach sie bac. zegnam sie weekendowo, uciekam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 A ja bym chętnie sadziła co mam, a tu się rozpadało paskudnie! W domu siedzę i forumy przeglądam... Alunia, jeśli będziesz jechała,. to daj znać. Ale spacerek po Twoim ogrodzie i tak mam zaległy! ale Wam zazdroszcze tych spacerów po ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Alunek, wpadłam z rewizytą. Piekny ogród . Gdzie Ty znajdujesz na niego czas??? Ja się dwoję i troję i zawsze gdzieś coś "zapuszczę" - albo ogród, albo dom albo pracę... . U siebie nie mam na razie zbyt dużo kwiatów. Jakoś nie byłam do nich przekonana... W tym roku jednak zdecydowałam się na odważny krok i kupiłam trochę cebulek. Zobaczymy jak wyjdzie. W zeszłym roku wsadziłam czosnek ozdobny i niestety zmarzł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 co do czosnku....mam pytanko..czy można go potem wykopać i przesadzić w inne miejsce?? w jaki czasie przesadzać ?bo kupiłam kilka cebul.....a nie mam jeszcze dla niego stałego miejsca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja jak przekwitł wykopałam i teraz posadzę na inne miejsce... bo w poprzednim to teraz opaska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts