TAR 03.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ala jeszcze swietujesz? a jak juz zajrzysz to czy znasz w naszych okolicach jakas dobra szkolke z iglakami ale gdzie ceny nie zwalaja z nog i jest duzy wybor? znalazlam tylko pod elblagiem ale wybor jak dla mnie za maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Hej Tar, to blisko mnie......pewnie mówisz o Nowej Holandii....Ja tam też kupowałam ale ciekawsze okazy można dostać w szkółce w Myślęcinie. Ostatnio tam kupuję, większy wybór no i kopane prosto z gruntu....ja tylko paluszkiem pokazywałam, które Pan ma mi wykopać.......a poza tym bardzo sympatyczni ludzie.... Na wiosnę znowu tam zawitam....zresztą nie odebrałam od nich jeszcze jednej roślinki - świerk siedzisko teściowej ..po łacinie nidifornis albo cos takiego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 wasiek daj jakies namiary na te nowa holandie, ta pod elblagiem to wlasnie w myslecinie. nidiformisy uwielbiam, chyba mam z 5 szt. a jeszcze do nowych rabat z 14 dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tar, ta szkółka jest przy 7-mce - na Warszawę, na obwodnicy na wysokości Elbląga. Nie pamiętam jak się nazywa. Tam mają też iglaki formowane. Próbowałam znaleźć w internecie ale ....niestety, chyba nie mają swojej stronki. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jutro popytam koleżankę, z którą zawsze tam jeździłam ......ona to stała bywalczyni tej szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 wasiek super, bede czekac. a moze ktos jeszcze zna szkolki iglakowe okolice 3-city i nie posrednik (ogrodnictwo) tylko szkolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tar, podaję ci telefon kom. do właściciela 601639199. Zadzwoń i zapytaj o to co potrzebujesz a przy okazji zapytaj czy mają stronkę internetową ....... to wtedy ja tez bym sobie zajrzała na ich stronkę....dobre mam tak blisko a zajechać mi się ....nie chce... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dzwonilam, ale ani strony ani adresu mailowego nie maja. na szczescie syn wlasciciela ma, wiec jemu wysle "liste chciejstw" i moze sie dogadamy. A swoja droga i tak tam z mezem zajade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No to cieszę się, że mogłam pomóc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dzieks Nina a gdyby ktos znal jeszcze jakies szkolki to prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzay 05.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Paniu Alu bardzo się cieszę że znalazłem watek o projekcie domu w rozmarynie widze że u Państwa to pieknie wygląda mam prośbę jezeli może się Pani do mnie odezwać na maila [email protected] bo jesteśmy z żoną zdecydowani zakupić ten projekt domu ale mam kilka pytań. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 w końcu chwila przerwy... nie świętowałam długo , bo następnego dnia już wyjechałam do Wa-wy na zajęcia. Było ciężko, a nawet bardzo ciężko ...a od poniedziałku w pracy też harówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tar, wracam do tematu szkółek ja jeżdżę do szkółki RAJ we Franku http://www.frank-raj.pl/Szkolka_roslin_ozdobnych/Szkolka_roslin_ozdobnych.html (trasa Zblewo - Chojnice) Od Starogardu Gdańskiego aż do Czerska szkółek jest kilka, ale RAJ jest moją ulubioną. Jest również szkółka w Ropuchach k. Pelplina oraz duża dobra szkółka w Dobrzycy k. Koszalina - HORTULUS http://www.hortulus.com.pl Szkółka w Gdańsku- Różynach JUSTYNA ( właścicielka ma program w tv3) mam nadzieję ,że znajdziesz coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 czesc Aluś, żywam i całam. A Justyna to nie na Trakcie Wojciecha? Choc u Justyny to drożyzna jest. ale do reszty szkolek sprobuje wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.12.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 może i Trakt...znam szkółkę, ale nic u niej nie kupiłam bo za drogo. Do Franka możemy wybrać się razem na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 o fajnie, chetnie pojade z toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ...to może i ja tez w końcu się wybiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no to bedzie nas juz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.12.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Sure, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 18.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam.Gdzieś wspominałaś o Ilex Crenata Golden Gem. Czy masz go u siebie, a jak masz to gdzie kupiłaś? Szukam i jakoś nie mogę znaleźć w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts