Alunek 14.05.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ...a może kiedyś doktorat z badylarstwa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.05.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu, tylko chcialam wyjaśnić, że termin piątkowy pod znakiem zapytania, mam ciągle zamochód w warsztacie i może wtedy właśnie go będę odbierać. Dam znać, jeśli wcześniej coś się wyjaśni, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 o taaak acrocona jest piekny. na moim cherlawym pushu tez juz wyszly "rozowe fiutki" cyt. efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 wiesz co Alu, na ta moja skarpke chyba najlepiej beda wygladac hakurko krzaczki nisko szczepione, rozjasnia troche i nadzadza barw. choc wolalabym cos co ma ksztalt fontannowy jak kolkwicje. i do tego kolorowe płomyki i skalnice jak zadarnienie. gdzieniegdzie rozchodniki jasne rozowe i tawuly pozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.05.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu,cóż mogę rzec...pięknie.... acrocona też mam,i chcę go posadzić w białych kamyczkach ,może być? (bo latam z nim po całym ogrodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nadulka a moze tego acrocona daj na te rabate z przodu (z ktora kombinowalas) i wokol niego stworz otoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.05.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nadulka a moze tego acrocona daj na te rabate z przodu (z ktora kombinowalas) i wokol niego stworz otoczenie. tam nie ma za dużo miejsca,a z tego co wiem on się na szerokość mocno rozrasta P.S.ide do ciebie ok ? nie chcę Ali zaśmiecać wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 dzień dobry Alusia życzę powodzenia w kończeniu pracy i podziwiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.05.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wiesz co Alu, na ta moja skarpke chyba najlepiej beda wygladac hakurko krzaczki nisko szczepione, rozjasnia troche i nadzadza barw. choc wolalabym cos co ma ksztalt fontannowy jak kolkwicje. i do tego kolorowe płomyki i skalnice jak zadarnienie. gdzieniegdzie rozchodniki jasne rozowe i tawuly pozne. i jeszcze możesz dodać kilka kęp kostrzewny sinej i jedną większą trawkę - rozplenicę Alu,cóż mogę rzec...pięknie.... acrocona też mam,i chcę go posadzić w białych kamyczkach ,może być? (bo latam z nim po całym ogrodzie) zależy gdzie masz zamiar to zrobić dzień dobry Alusia życzę powodzenia w kończeniu pracy i podziwiam buziaki Alu, tylko chcialam wyjaśnić, że termin piątkowy pod znakiem zapytania, mam ciągle zamochód w warsztacie i może wtedy właśnie go będę odbierać. Dam znać, jeśli wcześniej coś się wyjaśni, ok? czekam na info:) będziesz wiedziała przed czwartkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.05.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 czekam na info:) będziesz wiedziała przed czwartkiem?Mam nadzieję i na razie mam czym jeździć, więc załóżmy, że piątek jest prawdopodobny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.05.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Alu chcę zrobić nową rabate i myślałam właśnie o tym miejscu dla acrocona.Zrobie fotkę to zobaczysz sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Trawki od Ciebie planuje posadzic, tylko ten wiekszy peczek dwukolorowy nie chce sie podniesc zbytnio, przyciac moze czy dac czas? reszta ladnie sie zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.05.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mam nadzieję i na razie mam czym jeździć, więc załóżmy, że piątek jest prawdopodobny! o której byłabyś u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.05.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Trawki od Ciebie planuje posadzic, tylko ten wiekszy peczek dwukolorowy nie chce sie podniesc zbytnio, przyciac moze czy dac czas? reszta ladnie sie zachowuje. Biało-zielone to mozga Możesz przyciąć nawet dosyć krótko. Ona bardzo szybko rozrasta się, więc odrodzi się z pewnością. Jeszcze nie wsadziłaś ich? Nadulko, bez fotki nie obędzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 kochana wsadzilam, zadolowalam, tylko ta konkretna jest jeszcze w miejscu tzw. tymczasowym ale w ziemii, reszta juz znalazla swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.05.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 o której byłabyś u mnie?Alu, mogłabym być, jeśli umówiłybyśmy się dość wcześnie. W piątek mam odebrać m. z lotniska wieczorkiem, nie mogę ryzykować, ze się spóźnię... a o której będziesz wolna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.05.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Agatko, do 16 jestem w pracy. W domu mogę być o 16.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.05.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) nie wytrzymałam i kupiłam wczoraj kilka roślin na jedną z rabat. Ciekawa jestem, czy przyślą mi przed weekendem:rolleyes: A oto one: 1. mieczyk abisyński (Acidanthera) 2. płomyk wiechowaty 'Sherbet Blend' (Phlox) 3. gipsówka 'Pacifica Pink' (Gysophila) 4. Kosaciec syberyjski '?' różowy 5. jeżówka 'Groen' (Echinacea) 6. ciemiernik wschodni 'Orientalis' (Helleborus) 7. orlik pospolity 'Nora Barlow' (Aquilegia) Edytowane 17 Maja 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.05.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Alu, jeśli po 16, to może lepiej przełóżmy, mogę nie zdążyć obrócić do Franka i z powrotem. A może dla odmiany zainteresuje Cię wystawa w Renku? Chyba jutro zaczyna się wystawa http://www.grajmywzielone.pl/ - możliwe, że będą mieli coś ciekawego? ładne roślinki zamówiłaś, a zdradzisz, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.05.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 och, mieczyki abisynskie, sa sliczne, nawet chyba mam zdjecie w galerii, ciekawam bardzo czy moje wzejda w tym roku, w zeszlym zakwitly chyba na przelomie wrzesnia/pazdziernika. orlika dostane od mamy, to sie tez Alu z toba moge podzielic, na pewno w innym kolorze jest niz twoj ze zdjecia (ale nie pomaranczowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts