TAR 29.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 i staw z hostami mi sie podoba i nawet lubiny sie pieknie prezentuja i w ogole mi sie wszycho podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Na wystawie spędziliśmy 7 godzin i to było max , jakie byliśmy w stanie wytrzymać. Tłumy ludzi, żar z nieba, emocje.... rozumiesz Pierwszego dnia oprócz ogromnego bólu w stopach, bolały mnie również oczy. Drugiego dnia stopy nadal bolały, na szczęście tylko trochę,ale pojawiły się jeszcze zakwasy Nic to ... i tak było warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Tarcia, niczego nie kupiłam, bo miałam bagaż tylko podręczny...nie udaloby się ... za to zabrałam z sobą katalogi, broszury, ulotki, które znacznie podwyższyły ciężar walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 no ja sie nie dziwie tyle godzin, ale warto. i tak pewnie wszystkiego nie zobaczylyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ja odpuściałam sobie stoiska z "duperelami" ,bo nie byłam już w stanie chodzić ...a jeszcze zapomniałam napisać ...widziałam Diarmuid'a Gavin'a. Jednego z moich ulubionych architektów krajobrazów. W tym roku zaprezentował ogród w postaci piramidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Fotorelację z ogrodu-piramidy zamieściła na swoim blogu Kasia: http://katarzynabellingham.blogspot.com/2012/05/magiczny-ogrod-gavina.html Świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Świetny blog! Znam i poczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 przyznaje nie wiedzialam dotad kim jest Gavin - ale juz wiem Arco, za linka do bloga dzieki, dziewczyna fajnie pisze. no i okazuje sie ze jestem trendy zgodnie z tegorocznym kierunkiem na CFS - zaczelam uprawiac ziolka w malym zielniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Ala? a zjezdzalas rura z piramidy? edit. doczytalam ze do wnetrza tylko prasa i vipy mogly wejsc. ale te drewniane rozowe foteliki przecudne i wygladajace na super wygodne. tylko wzdechnelam sobie Edytowane 29 Maja 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.05.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 nie jestem vip'em....jeszcze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.05.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dla mnie każdy, kto tam był, jest VIPem Nie czułaś się tam jak ALICJA w Krainie Czarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Agnieszka, właściwe określenie..czułam się niesamowicie ...jak Alicja w krainie czarów jestem okrutnie zmęczona. Do 1.30 poprawiałam projekt a o 5.30 już pobudka, bo dzieciaki dzisiaj wyjechały na trzydniową wycieczkę do W-wy. Dzisiejsze popołudnie mam dla siebie...czyli projektów ciąg dalszy powiem szczerze,że już mam już doch :bash:Ogród zaniedbany, w domu ....a na dodatek urwanie głowy w robocie Byle do weekendu Edytowane 30 Maja 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Agnieszka, wracając do twojej prośby, to pamiętam i mam propozycję abyśmy obgadały temat podczas spotkania u ciebie. Jeżeli będziesz miała czas i ochotę oczywiście to jak dla mnie koniec przyszłego tygodnia byłby idealny.co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) pochwalę się nowymi zakupami (są w drodze ) 1. wszystkim znany perułkowiec 'Royal Purple' 2. Paronychia macierzankowa 3. podwójna hortensja ogrodowa 'Romance' 4. Armeria alba 5. Brunnera 'Looking Glass' 6. kulnik sercolisty 7. trawa Hakonechloa macra 'Aureola' mam w planie dokupić 1. świecznicę 'Brunette' 2. żurawkę 'Midnight Boyou' Edytowane 30 Maja 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Alunek, bardzo, bardzo dziękuję za te zdjęcia. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że widziałaś to wszystko w realu. Podoba mi się na tych zdjęciach tak wiele, że trudno powiedzieć co najbardziej. W większości ogrodów jest woda w różnych rozwiązaniach. Taki ogród żyje jakby podwójnie. I ten ogrom kwitnących bylin. Jestem oczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Zapraszam gorąco, napisz na pw kiedy dokładnie Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Tolu, wrażeń nie sposób opisać słowami, a zdjęcia nie pokażą wszystkiego, co chciałoby się utrwalić, ale za to wspomnienia są bezcenne Famelko, wysłałam Edytowane 30 Maja 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 31.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu cudny wyjazd sobie zafundowałaś.....na pewno bedziesz wracac do takich wspomnień często .....i widzę że znowu szalajesz zakupowo- ogródkowo.....ja mam zakaz od męża na kupowanie nowych roslin.....boi się że calkowicie zarośniemy za parę lat....pewnie ma rację....Muszę sobie w związku z tym organizowac na tyłach domu nowe rabaty do obsadzania....bo co ja będę robić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.05.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Saro, moim zdaniem twój mąż grubo przesadza macie tyle miejsca, że nie zarośniecie ...spoko Po Angli wzięło mnie na rabaty bylinowe...ale prawda jest taka ,że w chwili obecnej kompletnie nie mam czasu na ogród. Chwasty na tym korzystajĄ i panoszą się na rabatach niemiłośniernie. W przyszłym tygodniu planuję zrobić sobie przerwę w rysunkach i w ramach relaksu pogrzebać w ziemii. W sobotę może pojadę do Dobrzycy k.Koszalina...do ogrodów Hortulus. Mam tam do odebrania piękną werbenę patagońską,a przy okazji mam zaproszenie na kawę do mojego kolegi ze studiów, który ostatnio wydał książkę pod tytułem "Barwy w ogrodzie. Pomysły,inspiracje,sekrety" - POLECAM!!! ...zazdroszczę ci Wiednia, mojej ukochanej stolicy. Byłam tak juz kilka razy i za każdym razem byłam coraz bardziej zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu, widzialam ostatnio na kowalach sosne oregon green, w rzeczywistosci jest jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach. szkoda, ze byla taka droga 250 zł nie wyzsza niz 90 cm, bo juz by byla moja. zamowilam nam acrocony, beda jesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts