TAR 24.08.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 no i dobrze, wiecej kasy zostanie do wydania w starym polu :D:D dokupilam ci rozchodniki, ale jak je kupowalam i odlozylam to jakas "pani" probowala je mi podkrasc, normalnie chamstwo. a potem glupio sie tlumaczyla jak ja opierniczylam. gdyby byly luzem to mozna sie pomylic ale wlozylam je juz do siateczek to widziala, ze sa czyjes. kupilam tez do kacika jasminowo-krzewuszkowego 2 szt. krzewuszek minor black (niskie) beda posadzone przed wysokimi variegata, 1 szt. nana purpurea i 1 szt. alexandry oraz na zakonczenie zielona eve radtke. oraz 3 ladne lilaki juz uformowane w kulki (generall pershing i katherine havemeyer) i 4 jasminowce tez do kacika jasminowo krzewuszkowego. mialam juz je dawno kupic ale teraz skrystalizowaly mi sie plany. chcialam je posadzic ale pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.08.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No patrz ją....złodziejka jedna.znowu zaszalałaś...co ns to T.? Jak działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.08.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 nooo nie chcialam uzyc tego slowa ale zlodziejka, T. .......a co on mogl poradzic usiadl sobie na laweczce i czekal dzialki - dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.08.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 już czytałam o działkach. Przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 24.08.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A w którym ogrodnictwie tak szalejesz Tar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.08.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 na kowalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.08.2012 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) T. ma cierpliwość..podziwiam go. Mało jest taki chłopów... Mama jest po zabiegu. Miała go w piątek, tylko ja nic nie wiedziałam, bo sms do mnie nie dotarł jakimś cudem.Wczoraj po 14 została wypisana ze szpitala.Mówiła mi wczoraj,że czuje się jeszcze trochę skołowaciała. To pewnie efekt uboczny "głupiego jasia". Ale z każdym dniem będzie lepiej i to jest najwazniejsze ... pogoda dzisiaj jest do d....w sam raz na porządki w domu:cool: Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Alu pokój Julii świetny, szkoda że nie mam dziewczynki:). I nie różowy!! Zrobił się bardzo przestronny, a ja dobrze wiem ile tam jest metrów. Myślę że duża zasługa w tym, że nie masz tam szafy. Pokoje moich chłopaków bardzo zagracone są w porównaniu do pokoju Julii, ale jak wiesz ja górę mam zamknięta na cztery spusty.Dużo zdrówka dla mamy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 TAR ...gdzie Ty mieścisz te wszystkie rośliny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Wracam do domu...wykończona na maksa. Rasia, dzięki na podwiezienie na dworzec i podtrzymaniu na duchu w chwili załamania Bardzo cieszę się że mogłyśmy spotkać się na żywo Jesteś przemiłą kobitką! Tarcia,nie dzwoniłam bo zdecydowałam niczego nie kupić. Gdybym przyjechała samochodem,to inaczej sprawy potoczyłyby się... z resztą ceny nie były mega atrakcyjne... Alunku, bardzo miło było Cie poznać, choć mam do dziś kaca moralnego, że za późno dowiozłam Cię na dworzec:(. Dużo zdrówka dla Twojej Mamy:). Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 TAR ...gdzie Ty mieścisz te wszystkie rośliny?? no jak to gdzie? w ogrodzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.08.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Saro, cieszę się ,że tobie również podoba się. Ja generalnie nie przepadam z zadużymi meblami, więc ich nie mam w pokojach. Garderoba na poddaszu musi zmieścić wszystko. TAR ...gdzie Ty mieścisz te wszystkie rośliny?? jeszcze trochę trawników ma do zagospodarowania, prawda Tarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.08.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja niestety musiałam dać szafy do pokoi, ale chłopaki rosną ...za jakiś czas trzeba będzie zrobić roszadę z meblami, ale oni na pewno będą swoje ciuchy mieć w swoich pokojach. Na górze będą tylko nasze szmaty. Pokój Julci bardzo mi się podoba.....biel zrobiła swoje. Taki pokój już małej pannicy. TAR oszczędź trochę trawnika....kosić tez coś trzeba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 mamy stanowczo za duzo trawnika, maz juz nie chce kosic, srednio zajmuje to ok. 2 godzin, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A u mnie walczą o trawnik:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Hej Alu:)Pokój Julki wyszedł super!Dobrze że z kicią już lepiej. A ja nie mam jeszcze trawki więc się nie wypowiem;) P.S.Alu jak możesz to chodz do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.08.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja wolę rabaty z roślinami od trawnika. Nie ze względu na ilośc czasu jakie zajmuje koszenie,ale na ilośc zabiegów, jakie trzeba przy nim wykonywac,żeby był ładny. Mam jeszcze dużo wolnego mijsca, więc będę sadzic i sadzic.... Nadulko, co tam knujesz?...idę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.08.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja niestety musiałam dać szafy do pokoi, ale chłopaki rosną ...za jakiś czas trzeba będzie zrobić roszadę z meblami, ale oni na pewno będą swoje ciuchy mieć w swoich pokojach. Na górze będą tylko nasze szmaty. Pokój Julci bardzo mi się podoba.....biel zrobiła swoje. Taki pokój już małej pannicy. TAR oszczędź trochę trawnika....kosić tez coś trzeba!! na szczęście chłopakom zwykle wystarcza znacznie mniej ciuchów niż dziewczynom, więc nie potrzebujesz duuuużych szaf Żebys wiedziała...dzieci tak szybko rosną. Wczoraj była jeszcze małą dziewczynką, która stawiała pierwsze kroki, a teraz chodzi do szkoły. Piotrek przez wakacje tak urósł,że jest już wyższy ode mnie. Szok, jak czas pędzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.08.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Saro, co rośnie na froncie u twojej siostry i czy można to czyms zastąpić? Proszę zapytaj się również,czy twoja siostra preferuje ogrody bardziej formalne- geometryczne, czy naturalistyczne. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts