boratom 10.09.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie jesteś sama Wszyscy czekamy na zdjęcia oczka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.09.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Proszę bardzo, tak wygląda "etap przejściowy" mojego oczka. Wiem wiem nic ciekawego... wymaga dużo pracy ,a mi niestety wciąż brakuje czasu http://images6.fotosik.pl/530/a76b7387adfb5dd1.jpg i jeszcze z innej beczki... trawa pampasowa http://images8.fotosik.pl/89/fc6148b2297cddbc.jpg kochana lawenda ( wciąż kwitnie ) http://images6.fotosik.pl/530/b1d3191c6f230178.jpg mała zmiana w salonie ( poduszki -panterki były w komplecie , oczywiście planuję zmienić je ) http://images8.fotosik.pl/89/bbc79f6450718955.jpg http://images6.fotosik.pl/530/d2fc6fad3a919726.jpg ... to byłoby na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam Alunku oczko zapowiada się pięknie, fajną wielkośc wybrałaś, jak tą folię schowasz i porośnie róznymi bylinkami i trawami to bedzie extra efekt.. a po drugie meble w salonie piękne!!....bardzo pasuje ten kolor do jasnych ścian i podłogi- na parwdę super efekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Oh! Lawenda! bardzo ją lubię i w moim ogródku też się dla niej miejsce znajdzie! Ciekawe jak w przyszłym roku twoje oczko wyglądać będzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witam Alunek ,dawno mnie nie było u Ciebie a tu prosze jak pieknie ,oczko wodne i tak juz super wygląda ,ja też zamierzam sobie takie oczko zrobic u siebie w ogrodzie z jakąs kaskadą wodną ,a salon wygląda bardzo przytulnie ,aż byb sobie posiedziała na tych twoich kanapach i wypiła kawaeczkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.09.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Na kawusię i nie tylko serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.09.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Oh! Lawenda! bardzo ją lubię i w moim ogródku też się dla niej miejsce znajdzie! Ciekawe jak w przyszłym roku twoje oczko wyglądać będzie? Pozdrawiam Oj zmieni się, oj tak ... a jeśli tak się nie stanie, to oznaczać to tylko będzie,że nie jestem już sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 nonono co za zmiany! będe cały czas molestowac o fotki etapowe oczka, bom ciekawa...korzystna zmiana w salonie, bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.09.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Akuś mam niestety tylko jedną fotkę , tę powyżej. Przy oczu zmian wielkich ostatnio nie zrobiłam ( brak czasu znowu ). Jedynie delikatnie w pewnych miejscach zamaskowałam folię. Moja lilia wodna, którą rok temu kupiłam, bardzo słabo rośnie- ma jedynie kilka listków i to bardzo cherlawych.Nie wiem co robić , może ktoś doradzi. Pleassse!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Moja lilia wodna, którą rok temu kupiłam, bardzo słabo rośnie- ma jedynie kilka listków i to bardzo cherlawych.Nie wiem co robić , może ktoś doradzi. napisz do naszych doradców forumowych...... ja niestety nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aka - - mówiąc,że nie masz co pokazywać to zdecydowanie przesadziłaś Super,że się objawiłaś Zmieniając temat., dla zainteresowanych.Wczoraj pstryknęłam fotkę z naszego poddasza, tzw. rzut z góry. To jest południowo-zachodnia część ogrodu, którą planuję zagospodarować w przyszłym roku. Tegoroczny budżet niestety już nie uwzględnia wydatków z tym związanych http://images8.fotosik.pl/96/9793dda8306adae9.jpg pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Alunek- a wiesz ,ze mamy podobny kształt trawnika??? ja w tym narożniku planuje małe oczko wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No proszę .... wiele nas łączy Od czasu do czasu zaglądam do ciebie i stwierdzam,że masz niesamowitą energię w sobie ,że mogłabyś podzielić się nią jeszcze z kilkoma osobami Zmiany w domu i w ogrodzie następują w zaskakującym tempie. Moje gratulacje.. tak trzymać A mężem się nie przejmuj! Jak kocha to wybaczy kolejne zakupy ogrodowe Znam to z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alunek- energii to mam, nie powiem (askromnisia ze mnie, co?) jednak to jest tak, ze jak buszuje w ogrodzie to domek zaniedbany i odwrotnie a ja z tych co by chciali mieć wycackane wszystko a jak tak nie jest to sie wkurzam za bardzo mówisz, aby się ślublnym nie przejmowac????tak naprawde to ja juz dawno tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alunek- energii to mam, nie powiem (askromnisia ze mnie, co?) jednak to jest tak, ze jak buszuje w ogrodzie to domek zaniedbany i odwrotnie a ja z tych co by chciali mieć wycackane wszystko a jak tak nie jest to sie wkurzam za bardzo mówisz, aby się ślublnym nie przejmowac????tak naprawde to ja juz dawno tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aka, też mam takie dylematy: ogród czy dom. Efekt końcowy jest niestety mizerny na obu polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.10.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ale tu pusto i smutno jak w moim ogrodzie po wichurach. Dzisiaj planuję małe porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 16.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja zaglądam, tylko nie zawsze jest co pisać! U nas po wichurach same straty! Mąż się rozłożył - chory podobno - i kto ma wejść na dach i ponaprawiać? A sufit w kuchni, bez naszej ingerencji, najpierw w sito się zamienił, a później jakiejś plamistej choroby dostał - chyba od męża się zaraził! Nie lubię kiedy pada - wolę już trzaskające mrozy i piękny biały puch za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLEŃKA 16.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Alunek bardzo mi się podoba w Twoim domu. Jest tak przytulnie i miło. Ogród super. Mam zamiar odwiedzać Twoją stronę i zerkać jak rosną roślinki. Ciekawe czy pogoda pozwoli na pracę przy tym oczku wodnym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 18.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No właśnie, "sąsiadko", jak stan ogrodu po wichurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts