mayland 22.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Alu w sieci to nie wiem. Ja je widziałam w rzeczywistości. Są naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ale pięknie wiosennie jest u ciebie...pozazdrościć:rolleyes:u nas jeszcze szaro i buro Ja proponowałabym przyciąć/odmłodzić krzaczka , który nie zakwitł. Zaraz po kwitnięciu zrób to. A może ty przyciełaś krzaczka wiosną kiedyś, czego robić nie wolno? Teraz odpłacił się brakiem kwiatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.03.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dzisiaj przyjechalam do domu wczesniej i pstryknelam moje forsycje: [ATTACH=CONFIG]49218[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]49219[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]49220[/ATTACH] te gorne kijaszki wcale nie mialy kwiatow...teraz juz maja listki.... czepiam sie, czy ona faktycznie cos mi zaczela sie buntowac na starosc? Nie smialam pstryknac zdjecia sasiadowego krzaka....jego jest cala zolciutka:rolleyes: PS. mi sie tez drewniane zaluzje podobaja;) Wg mnie jak przekwitna to ciachnij je i tez wytnij też ten gąszcz tych drobnych galazek i te najgrubsze badylki, przerzedź ja po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 May, czy chodzi o takie.... http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAI55bPXbpUFH5JfjOtTbcragtTOutYO0VEXubdWaQ2HYJ_ukteQ ze strony http://www.najlepszerolety.pl/wzorniki/zaluzjealu/perforowane.php też fajne( plisy???) http://www.oknaprofit.pl/uploads/images/Pleated%20Shades.jpghttp://www.oknaprofit.pl/zaluzje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Tak o te ale to sama lamelka. Uroku dodają im taśmy materiałowe szerokie i górne mocowanie. A plisse też sie sprawdza. Jendak ja wolę zaluzje bo mozsze regulować kąt padania światła i nie trzeba całkowicie zaciemniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No to są właśnie pliski Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.03.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Mam czarne aluminiowe zaluzje w duzym pokoju i brazowe pliski w goscinnym i jak zaluzje jednak lepiej zacieniaja, tak nagrzewaja sie bardziej i oddaja wiecej ciepla w strone pokoju z pliskami tego problemu nie ma. Jakis taki ten "material" jest specjalny ze ciepla nie pochlania ... u mnie nie problem z tymi roletami - one sa dekoracyjnie bardziej, bo mam zewnetrzne rolety ale jednak jak rolety to poszukaj moze faktycznie drewnianych - sa przyjemniejsze w uzytkowaniu napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nie wiem , jak u Was, ale u mnie za oknem jest znowu biało ...a ja odebrałam dzisiaj paczkę z roślinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Cykaj foty i wstawiaj, to to biale za oknem nie bedzie wazne - ale spoko, to tylko przejsciowe i ras-ras bedzie juz wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 U mnie też a chciałam winorośl wystawić z piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 a wiesz jakie są prognozy na najbliższe dni? na długo zima zostanie u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 W Twoich rejonach to nie wiem, u mnie w dzien nie tragedia ok 12 stopni ma byc i w nocy przymrozki jeszcze ale od srody WIOSNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 fajnie masz... u nas dzisiaj było tak pochmurno i zimno. Taka angielska pogoda. Obawiam się ,że moje roślinki które odkryłam dostana po d... przez te zimoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 U nas też teraz biało, ale niedługo wiosna będzie. Najdalej od 1 kwietnia (chyba, ze zrobi nam kawał) pokaż roślinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 jeszcze nie rozpakowałam paczki... a jest olbrzymia.Chyba wszystkie rośliny przyszły. Jutro zrobię zdjęcia i pokażę. Jestem strasznie ciekawa Twojej kotki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Alunek, wiesz, że będę zazdrościć tych zakupów, ja już niczego nie mogę kupić, miejsca brak. A chciejstwo jest wielkie, tyle bym chciała, ech. Dobrze, że Ty kupujesz, będę sadzić razem z Tobą, rękawice już przyszykowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ja też... a, przypomniałam sobie, że pisałaś o drewnianych żaluzjach. Mam takie w gabinecie, na wymiar. No i u Młodego też, ale te są z Ikei, takie niezbyt dopasowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Tolu - każda para rąk przyda się. U mnie miejsca w ogrodzie jest sporo, a chciejstw jeszcze więcej:rolleyes: Sure - nawet obiecałas mi namiary na gościa od którego masz te żaluzje;) Apropos,nie dostałam jeszcze odpowiedzi na zapytanie wysłane do jednej z firm od żaluzji. Cóż spróbuję jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 25.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Alu te pliski fajne...tylko czy one Ci dobrze zablokują slońce?? One są z materiału? Jakie to zakupy poczyniłaś roslinowe....ja w tym roku jeszcze nic nie zakupiłam!!Koniecznie sie pochwal co tam masz w paczce:wiggle:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.03.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Saro - zakupy możesz zobaczyć na stronie 91 i 93.Co do rolet/żaluzji, to wolałabym żaluzje drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts