kala67 08.05.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ja 14 jestem do Waszej dyspozycji:)ciesze sie na spotkanko:).....Alunek........jak znajdziesz chwilke to wpadnij do mnie....może cos doradzisz ogodowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Alunku - ależ pięknie u Ciebie ! Tulipany cudniaste! Powiedz mi co masz na skalniaczku przy oczku - to skalnica? To na trzecim zdjęciu z różowymi drobnymi kwiatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dziewczynki,cieszę się, że Wam ten dzien odpowiada, tylko bym wolała spotkanie w dzien, jest u mnie chwilowo mama, mam nadzieje, że Wam to nie będzie przeszkadzalo. Chyba zapowiadaja ładną pogodę, więc moze sie uda posiedziec w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Trochę zaniemogłam w weeekend i roboty stanęły w martwym punkcie. Może dzisiaj popracuję , bo pogoda jest przepiękna. Ja oczywiście jestem w pracy. Sure - na warzywniaczek przyjdzie też czas. Plan jest nadal aktualny. Co do spotkania to Dorota proponowała u siebie. Musimy tylko ustalić godzinę. Arco - tak to skalnica w wersji ciemnoróżowej...mam tez białą Kala - idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) Właśnie zadzwonił syn,że firma od moskitier skończyła robotę. Żaden komar, mucha i pająk już nie będzie bezszczelnie panoszyć się w domciu Edytowane 9 Maja 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witaj Alu......po pierwsze czekam z niecierpliwością na zdjecia lampy!!Po drugie prosze o info ile kosztują te moskitiery i jak masz to zamontowane na oknie tarasowym........mnie zaczynają własnie wnerwiac budzące się muchy. Pstryknij jakiej foty moskitier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 cześć Saro, jak wrócę do domu to porobię zdjęcia. Zamówiłam moskiterę - drzwi plus cztery moskitery do sypialni i kuchni. Całośc wykonana w okleinie złoty dąb. Cena za całość 850 zł. Moskitiera tarasowa jest zamontowana na zewnątrz i otwiera się na lewo ( patrząc od strony salonu). Syn mówił mi przez telefon,że nasz system alarmowy pokazuje ,że to okno jest otwarte...a nie jest. Prawdopodobnie Panowie przy montażu przesunęli czujkę alarmową. Mam nadzieję,że uda się to wyregulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.05.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Alu zrób proszę zdjęcia tych moskitier....muszę się też zabezpieczyć przed tym świństwem, szczególnie okno tarasowe......bo ono jest cały sezon letni otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Znam ten ból Saro! Przez cztery lata męczyłam sie z tym świństwem i w końcu nie wytrzymałam!Zdjęcia masz jak banku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Lampa w nocnej i dziennej odsłonie http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060385.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060396.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060398.jpg moskitiera tarasowa http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060400.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060402.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1060403.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Fajna lampa, a moskitier to wręcz zazdroszczę. One oprócz łapania moskitów (tzn. komarów) łapią tez koty. Mogłabym wtedy wietrzyć swobodnie bez zamykania kotów, chyba powinnam nad nimi pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Agata,ja zastanawiałam się zbyt długo... nie popełniaj mojego błędu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Fajna lampa, a moskitier to wręcz zazdroszczę. One oprócz łapania moskitów (tzn. komarów) łapią tez koty. Mogłabym wtedy wietrzyć swobodnie bez zamykania kotów, chyba powinnam nad nimi pomyśleć.. Hmm, nie byłabym taka pewna, mała to ci nie wydzie, ale duży... U mnie koty umieja wchodzic i wychodzic przy takiej moskitierze, łapka sobie otwieraja drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.05.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lampa fajna.....oświetla tą część pokoju którą chcesz......ale moskitierę to ja muszę mieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.05.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Lampa fajna.....oświetla tą część pokoju którą chcesz......ale moskitierę to ja muszę mieć!!! Za samą moskitierę tarasową zapłaciłabym 390 zł(dopłata za okleinowaną ramę) Moje zwierzaki są na razie w szoku i jeszcze nie kombinują, jak ją otworzyć Na ramie są zamontowane magnesy, które uniemożliwiają jej otwieranie przy minimalnym ruchu. Dzwonił rano kurier z żaluzjami....jeszcze godzinka i będą u mnie Z wieści ogrodowych: wczoraj wysiałam trawkę w miejscach po płytkach i przy nowej rabacie, posadziłam pnące pelargonie w skrzynkach na tarasie i wkopałam część płytek przed domem. Efekt - dzisiaj zaspałam do pracy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 10.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Hmmmmm...390zł.....po opłacaniu wczasów nie stac mnie na nią.....ale to jest zakup z typu "musze zakupić", więc trzeba gdzieś wyskrobać. Ja poszalałam w ogrodzie w sobotę.....w niedzielę nie mogłam oka tworzyć o 9,30.....więc rozumiem skąd to zaspanie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Alu, u mnie tez sa magnesy, wygląda prawie tak samo, tylko nie ma tych rączek9bardzo fajne) i jest biała, chcoiaz facet żle poprzeczke zamontował, bo mial na wysokosci szprosu ale juz sobie odpuscilam. w ogole z nim to cala historia...U mnie koty popychaja na dole drzwi i wychodzą, ale nam to akurat nie przeszkadza, wrecz odwrotnie, nie trzeba im otwireac, a ze jest tak zamontowana ze sama sie zamyka, to jest ok. Z zewnatrz tez potrafia sobie łapka otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziewczynki, jeszcze o spotkaniu, napiszcie jaka godzina Wam najlepiej pasuje - przed poludniem - 11.00? później, na obiadek, po poludniu. Wymyśliłam ze zaserwuje paelle czyli risotto z rybka i krewetkami lub owocami morza, bo ostatnio dobra mi wychodzi. Lubicie cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Jak dla mnie 11 jest super! Chyba wszystko zależy od Aki i Kali, o której one mogą przyjechać. Spory kawałek drogi mają .W kwestii jedzenia - ja jestem wszystkożerna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.05.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ta listwa pozioma w moskitierze trochę mnie wkurza prawde mówiąc, no ale mus to mus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts