Famelia 10.05.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Rewelacyjny pomysł z tą moskitierą! Ja też chcę! A jak to wygląda jak się ma kasetę żaluzji zewnętrznej nad oknem? Da się zamontować jeszcze moskitierę? Na jednym zdjęciu mignęła mi zgrabna, dobermania łapa. Można resztę zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A bez tej listwy to się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziewczynki, jeszcze o spotkaniu, napiszcie jaka godzina Wam najlepiej pasuje - przed poludniem - 11.00? później, na obiadek, po poludniu. Wymyśliłam ze zaserwuje paelle czyli risotto z rybka i krewetkami lub owocami morza, bo ostatnio dobra mi wychodzi. Lubicie cos takiego? wyjade szybciej i będe na 11.00 Tylko poprosze o mapkę dojazdu........szczegółową od Ikea do domu dorbie. i mam nadzieje, że dojazd będzie prosty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No to już nie będą Was komary ciąć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 niestety ja owoców morza nie jadam-wogóle:bash:nienawidzę wręcz! ale ponieważ mój wyjazd jest pod znakiem? proszę się nie sugerować menu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 niestety ja owoców morza nie jadam-wogóle:bash:nienawidzę wręcz! ale ponieważ mój wyjazd jest pod znakiem? proszę się nie sugerować menu.... Aka, koniecznie musisz byc! I nie bedzie dla Ciebie owocow morza, obiecuję! Ale tak bym chciala bys byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dorbie-jestem w stałym kontakcie z Kalusią...wczoraj nie miałam szansy porozmawiać z mężem, a od niego zależy czy będe miała czym dojechać do Grudziądza:bash:naprawdę-postaram się! bardzo jestem ciekawa Twego ogrodu na żywca i oczywiście poznania reszty rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A ja się tak nie bawię. Wy się spotkacie, a ja z Wami nie i to nie jest sprawiedliwe. Idę płakać do altanki nad swoim biednym losem, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Toluś- napewno każda z Nas cieszyła by się ze spotkania z Tobą! powiem to w imieniu dorbie, która nie ma nic napewno przeciwko, że jak masz ochote to wpadaj i Ty, do niej:wiggle: Wybacz dorbie, ze się tak rządzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.05.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Famelio - chyba może być mały problemik. No chyba ,że zrezygnujesz z zewnętrznej rączki, to wtedy może zmieści się jeszcze moskitiera. Najlepiej zrobisz, jak sama zapytasz fachowców www.wojar.pl Moja psica - Frytka http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/P1030933.jpg Sure - no nie może być bez, to zbyt duża ta moskitiera listwa ją usztywnia Aka - ty się nie wygłupiaj.... bo będę zła:mad: Tolu - nie płacz tylko wsiadaj w najbliższy pociąg do Gdańska:) Arniczko ... dawno Pani nie było u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.05.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wyjade szybciej i będe na 11.00 Tylko poprosze o mapkę dojazdu........szczegółową od Ikea do domu dorbie. i mam nadzieje, że dojazd będzie prosty:) ja też poproszę o mapkę dojadową ( niekoniecznie od IKEA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Tiaa, to nie jest takie proste, niestety. Ale pobiadolić trochę mogę. Tylko pamiętajcie, najbardziej przypieczone skrzydełko na grillu, zostawcie dla mnie. Rozprawię się z nim wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Aka - ty się nie wygłupiaj.... bo będę zła:mad: no patrzcie! następna:popcorn: Toluś- Ala dobrze gada! ja mam przeszło 200km a Ty ile byś miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ja tez się nie bawię.....tylko ja do Gdańska musiałabym pewnie ze 3 dni jechać pociągiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.05.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jakby co dziewczynki, to zapraszam i Tolę i Famelię i Sare_78 i Arnikę.Chcecie grilla? Czy wolicie risotto? Może być grill. Mapki wyprodukuje i wyśleAka, mąż musi Cię puścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.05.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dziewczynki,godz 13.00!!! Właśnie sie dowiedziałam ze mam zebranie w sobotę rano w pracy:-(Ale chyba ta godzina tez będzie dobra, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mnie o 13 też odpowiada, tylko poproszę o mapkę, jak dojechać i gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Anulku jestem zazwyczaj na bieżąco, ale nie miałam o czym ostatnio pisać..... Dorbie... ja to tylko całą Polskę musiałabym przejechać... nie tylko 200 km... Troszkę za daleko, ale aż mi smutno.... Z drugiej strony młody ma piknik ze szkoły z rodzicami, w domu zaplanowane prace, a mąż jakiś taki mało rozgarnięty budowlanie i kierownik budowy musi w domu być i zarządzać.... Nie wiem już jak pogodzić wyjazd z młodym i zarządzanie.... Kuźwa jakby tak można było się sklonować.... Będę więc myślami i wirtualnie z Wami A nie macie czegoś zaplanowanego koło 29-30 lipca... Wybieram się nad środkowe wybrzeże, co prawda, ale zawsze to dużo bliżej... choć środek wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ooo, nazwa znajoma - chyba są u mnie w mieście nawet Frytka - rewelacja. Przepiękny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.05.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 13-ta jest również OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts