dorbie 14.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Alu, piękne róże. U mnie dopiero zaczynają kwitnąć wielokwiatowe Cristal.Jak możesz spójrz na wątek ELfir - może mi coś doradzisz. Irgi mam dużo, na kilku skarpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.06.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 wyjeżdżam właśnie do klienta do Danii wracam w środę w nocy obiecuję zajrzeć w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Szerokiej drogi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Będziesz robiła mu ogródek??????? Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 wyjeżdżam właśnie do klienta do Dani ta to ma dobrze;)szczęśliwego powrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.06.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 szczęśliwej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Alunku - jaka przecudna kępa irysów !!! A z westchnęłam do monitora...cuuuudo !I czosneczki jakie masz piękne i oczko...achh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.06.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 wróciłam:) Arniczko, ogródki w Danii mają takie wypasione ,że tylko pozazdrościć... tam na chleb nie zarobiłabym... Arco, iryski mam na dwóch rożnych rabatach. Te które są na zdjęciu znajdują się rabacie która przez prawie połowę dnia jest w cieniu i to jest dobre miejsce dla nich. Druga kępa rośnie koło oczka, w pełnym słońcu przez 2/3 dnia. Tym to sposobem wiem,że irysy lepiej nie sadzić na patelni Dorotko, proszę podaj mi linka do wątku Elfir to poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.06.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123975-Pytania-do-Elfir-forumowej-ogrodniczki&p=4771766#post4771766 Juz mi Elfir odpowiedziała, ąle napisz co sądzisz. Wieczorkiem pokażę Ci zdjęcie tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.06.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dorotko, zajrzyj do Elfir:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.06.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 strona z cudnymi ogrodami http://www.tomstuartsmith.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 strona z cudnymi ogrodami http://www.tomstuartsmith.co.uk/ kopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.06.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 na zdrowie Akuś.. bo jak człowiek popatrzy sobie na takie cuda to od razu cieplej na sercu:) moja niedziela dzisiaj była bardzo robocza..walczyłam z chwastami które zaczęły panoszyć się na rabatach bez włókniny i zrobiłam małe przesadzenia. Padam na twarz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Kurcze Alunek, obejrzałam te angielskie ogrody Toma Stuarta i..... no nie podobają mi się, nic a nic Niby naturalistycznie miało być ale przy tej skoszonej trawce i wymyślnie srtrzyzonych krzewach wygląda śmiesznie. Pewnie nie potrafię dostrzec tego piękna w nich ale do mnie te ogrody nie trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.06.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 moja niedziela dzisiaj była bardzo robocza..walczyłam z chwastami które zaczęły panoszyć się na rabatach bez włókniny i zrobiłam małe przesadzenia. Padam na twarz:p ja w sobotę i niedzielę też walczyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.06.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A ja nie, bo w sobotę cały dzień lało a w niedzielę pracowałam, a teraz znowu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.06.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 May - i masz do tego święte prawo..w końcu o gustach nie dyskutuje się, no nie;) Akuś - ostrożnie kochana, musisz oszczędzać się teraz! Dorbie - u nas popadało dopiero dzisiaj w nocy... i to lubię- w dzięn słoneczko a w nocy deszczyk Jest szansa że to co posadziłam/przesadziłam przyjmie się na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.06.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a teraz z innej beczki... ...jeśli tylko są jeszcze wolne miejsca to od września pójdę do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oooo to super Myślę, że Cię wcisną na liste jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.06.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 może to będzie początek czegoś nowego...fajnego;) Zjazdy pt-sb-nd raz w miesiącu. Chyba dam radę Pozostaje mi jeszcze znaleźć coś niedrogiego na nocleg..ale to dopiero jak będę wiedziała,że mnie wcisnęli:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts