paulatomczyk 08.07.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Wiem, wiem, o tej ziemii:) mamy u siebie piasek:( Ale damy radę:)najważniejsze, że chęci są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.07.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ... a to już naprawdę dużo:D jakbyś miała jakieś pytania to dawaj... może jakieś zdjęcia poglądowe wrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.07.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 U mnie tez piasek:D i na razie paprocie i skrzyp rosnie...wiem wiem obie roslinki to chwasty....ale przynajmniej jest zielono:D:D Ukradlam z internetu mala liste co wytrzyma na piaskach: Rośliny jednoroczne: Aksamitki, Dimorfekta, Eszolcja (Maczek kalifornijski), Kosmos pierzasty, Nagietek lekarski, Nasturcja, Portulanka wielkokwiatowa, Ubiorek okółkowy Byliny: Aster gawędka, Czyściec wełnisty, Gailardia oścista, Gipsówka rozesłana, Jukka karolińska, Kocimiętka Faassena, Lawenda wąskolistna, Macierzanka piaskowa, Miłek, Nachyłek wielkokwiatowy, Przegorzan niski, Przetacznik kłosowy, Rogownica kutnerowata, Rojnik, Rozchodnik, Smagliczka skalna, Ukwap dwupienny, Wiesiołek krzewiasty, Wiesiołek okazały, Zawciąg nadmorski Drzewa i krzewy liściaste: Brzoza brodawkowata, Perukowiec podolski, Pięciornik krzewiasty, Rokitnik pospolity, Sumak octowiec, Śnieguliczka biała, Tamaryszek drobnokwiatowy, Tawuła wczesna Iglaki: Jałowiec pospolity, Jałowiec płożący, Jałowiec sabiński, Sosna pospolita, Sosna górska (kosodrzewina), Sosna czarna, Świerk kłujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 08.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 chciałam wstawić fotkę w odpowiedzi, ale nie mam pojęcia jak:( qrcze nie umiem jeszcze się dobrze poruszać tutaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.07.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Paulo, możesz zdjęcie wrzucić bezpośrednio z kompa. .. pisząc odpowiedź powyżej masz różne ikonki. Wcisnij ikonę "dodaj grafikę", następnie "przeglądaj". Wyszukujesz zdjęcie na komputerze, a następnie klikasz "upload" czyli załaduj...i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 11.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 alu nie mogę bo jak daję odpowiedź i dodaj grafikę to pojawia mi się tylko okienko, w którym trzeba podac adres URL:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 11.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Alu ......udanych wakacji życzę. Odpocznij na urlopie, naładuj akumulatory , wróc opalona i zrelaksowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.07.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Saro - dziekuję jestem jeszcze przed wakacjami takimi przez duże W ,aczkolwiek już od poniedziałku urlopuję się w ramach urlopu i zasłużonego odpoczynku zrobiłam mały remoncik w pokoju syna... pozostało dodać trochę bibelotów i finito:rotfl: jeśli czas mi na to pozwoli to zrobię jeszcze dzisiaj zdjęcia byłam też wczoraj w szkółce i kupiłam dwie robinie, oryginalną brzozę, kilka trawek, naparstnice i tawułę ...oczywiście będzie fotorelacja...ale później,bo teraz lecę rozwiesić pranie:yes: P.S. Paula, zrób tak:... dodać grafikę, wybierz opcję "z Komputera", jeśli wyświetla się prośba o adres URL to znaczy ze masz wciśniętą opcję "ze strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 14.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 a to ja myślałam, że ty juz od 10 byczysz się na chorwackiej plaży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Alu widzisz załącznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 widzę, że tak, więc wrzucam front - w 2 częściach ok 50 m: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.07.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 i widok na tył : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 14.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Kurcze niedoczytałam o Twoich zakupkach i remonciku- koniecznie proszę o fotecje:)czekam z niecierpliwością Ja też dziś kupiłam Conicę- uwielbiam je:) i mamie duuuużą hortensję Ps. Jakoś się udało z tymi fotkami- tylko nie wiem, czy dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Alu....ja już wróciłam z wakacji..........a Ty sie jeszcze opalasz w Chorwacji:) kto w tym czasie dba o Twoj ogrod?? mam nadzieje,że zostawiłaś go pod dobrą opieką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.07.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Dziewczyny, jak już powracacie wszystkie, to może zorganizujemy spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.07.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 O, tak, ja jestem chetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 sure i dorbie....wyjeżdżacie gdzieś na urlopik??i kiedy wracacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Wpadłam z pozdrowieniami, ale Gospodyni chyba nie ma.Ale i tak ślę moc buziaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.07.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) jestem...jestem. Wróciliśmy w niedzielę w nocy. Wczoraj był dzień prania i odwiedzania rodzinki...a dzisiaj to niestety siedzę już w pracy:bash: ogród nie wygląda najgorzej, bo trochę zadbałam o niego przed wyjazdem,ale trawnik... ...conajmniej 20 cm do skoszenia i nie mam pojęcia jak podejść do tematu... Edytowane 26 Lipca 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Alunek, dobrze, że już wróciłaś zdjęcia i relacja będą, prawda? Dziewczyny, wracam do tematu spotkania u mnie. 12 - 14 sierpnia jestem do Waszej dyspozycji. Alunek, nastaw kosiarkę na najwyższe koszenie i skoś najpierw tak wysoko. Po dwóch dniach normalna wysokość i będzie git. Edytowane 26 Lipca 2011 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts