Alunek 28.07.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ogród ma 4 lata...dopiero;) Saro,tak to robinie białe,czyli akacje.... już wsadziłam..zdjęcia są nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Masz jakieś inspiracje na zmiany w sypialni? Ja cały czas szukam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 różne inspiracje,ale raczej w głowie... chociaż ta tez mi się widzi http://deccoria.pl/galeria/foto,id,55315,692697,1,odmieniona-sypialnia-dedykuje-galerie-gapulce-azji86-i-marzii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no piękna......ja własnie mam w głowie......chcę trochę rozjaśnić moją ..jasnymi dodatkami.......ale nie wiem czy kupię odpowiednie rzeczy......żeby do siebie pasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) wertuję cały czas ikea........myslę, że tam się zaopatrzę.....zaczęłam od zasłon....nie wiem czy to dobry pomysł... Edytowane 28 Lipca 2011 przez sara_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a dlaczego nie? myślę,że IKEA + Home&You mają bardzo fajne rzeczy ...na każdy gust i kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a urlop też z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a urlop też z Ikei no nie ...witaj Leszku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 ..nie wiem od czego zacząć zachwyty....... bo i zdjęcia z Chorwacji cudne, i pokój syna rewelacyjnie wyszedł !!! i ogród poprostu jak z katalogu ! ..masz ręke do wszystkiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Napiszę krótko: cudnie x 3 to znaczy urlop, pokój syna i ogród wyszły super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 28.07.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 wertuję cały czas ikea........myslę, że tam się zaopatrzę.....zaczęłam od zasłon....nie wiem czy to dobry pomysł... czy dobry w sensie, że zaczęłam od zasłon.......a że ikea fajna to wiem już od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Alu, piękne zdjęcia z wakacji, świetne to zdjęcie okna z pelargonią Cudownie ogląda się takie zdjęcia, zwłaszcza, gdy za oknem jesień. 20 sierpnia my mamy wesele, a tydzień później wyjeżdżamy nad Gardę. Szkoda no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 dziewczyny kochane jesteście- DZIĘKI WIELKIE x3 Toluś - a wrzesień nie wchodzi w grę? ...w prawdzie we wrześniu zaczynam studia w Warszawie,ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ogród ma 4 lata...dopiero;) to co ja mam powiedzieć jak ja mam swój połowę mniej:popcorn:? Aluś-cudna relacja zdjęciowa....nigdy w Chorwacji nie byłam ,ale już ją kocham...czy to możliwe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Alu, cudnie w Chorwacji, pokój syna super, ale i tak najładniejszy ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Przyłączę się do zachwytów...ogród cudny:) dom cudny i fotki z wakacji również Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Pięknie Alu u Ciebie a Dubrownika i Chorwacji zazdroszczę. Niby widzę go codziennie u siebie w salonie na fototapecie ale to nie to samo.... Z interesem zaglądam...... Szukam kwiatków, takich zwykłych, wiejskich Nie jakieś skalniakowe cuda tylko coś co kwitnie długo, do jesieni, średniej wysokości, samorozsiewające lub rozłogowe, bezobsługowe Mam u siebie rudbekie, aksamitki, nagietki i dziwaczki. One zapewniaja mi kwiecie całe lato do mrozów. Ale wszystkie są żółte. Kupiłam w tym roku sadoznke jeżówki. Zobaczę czy da radę ale 1 sadzonka to na moje pole za mało..... Nie wiem czy ona sie rozsieje. Co innego mogę dosadzić? W ubiegłym roku posiałam wilce i w tym roku w tym samym miejscu mi urosły. Czyżby się same rozsiały? Tylko, że one pnące są a to na rabaty niekoniecznie... Idealny kwiatek dla mnie to rudbekia. Jak znasz inne o podobnych cechach to podpowiedz mi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 29.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Alu czy teraz mogę przyciąć przekwitniętą tawułę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.07.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Akuś można zakochać się,oj można Dorotko - dziękuję Beatko - witaj u mnie i dziękuję za komplementy May - żadne zdjęcia dokładnie nie oddadzą tego klimatu... to trzeba zobaczyć na własne oczy i zakochać się po uszy:) Polecam : bergenie sercolistne, naparstnice ( mój nowy nabytek,zdjęcie niżej), krwawnik pospolity (mam go w bardzo dużej ilości, mogę przesłać ci sadzonki), zawilce mieszańcowe, orliki ( plus -same rozsiewają się, minus - krótko kwitną), szałwia omszona i muszkatałowa...jak mi przyjdzie jeszcze coś do głowy to napiszę Jak się miewa Karolek? Edytowane 29 Lipca 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.07.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Saro, jak najbardziej ...jak w końcu uda mi się popracować w ogrodzie,czytaj nie będzie padało, między innymi też muszę obgolić moje. Dzięki za przypomnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts